Μουσακάς από την Knorr
1 λίτρο γάλα φρέσκο 400 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 200 γρ. Flora με βούτυρο 2 κ.γ. μοσχοκάρυδο 160 …
1 λίτρο γάλα φρέσκο 400 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 200 γρ. Flora με βούτυρο 2 κ.γ. μοσχοκάρυδο 160 …
Μια γεύση που φέρνει αναμνήσεις σε όλους μας ή σχεδόν! Μια γεύση που είναι χαραγμένη ανεξίτηλα στο ελληνικό DNA αλλά …
Υλικά Πατάτες 10 τεμ μεγάλες Καλαμαράκια 1 κιλό φρέσκα ή κατεψυγμένα Κρεμμύδια 3 τεμ Λευκό κρασί 1 φλυτζάνι του τσαγιού …
1 κιλό μελιτζάνες φλάσκες1½ πακέτο μανιτάρια φρέσκα καθαρισμένα και ψιλοκομμένα 4 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1/2 φλ. ελαιόλαδο …
Ο μουσακάς είναι ένα από τα πιο διάσημα φαγητά της Ελληνικής κουζίνας. Αγαπημένο μικρών και μεγάλων. Σήμερα σας παρουσιάζω μια …
Η γιαγιά μου και οι μισές φίλες της, τον έφτιαχναν και με πατάτες, ενώ οι άλλες μισές μόνο με μελιτζάνες. …
Από την Φανή Γιαβανίτσα ,500 γρ. λαζάνια πλατιά 2 πιπεριές κίτρινες 2 πιπεριές κόκκινες 2 πιπεριές πορτοκαλί 4 κολοκυθάκια 3 …
Την προέλευση του Μουσακά διεκδικούν πολλές χώρες της Μέσης Ανατολής , χωρίς να υπάρχει σαφής τεκμηρίωση στη βιβλιογραφία . Άλλοι …
Τα λόγια είναι περιττά μπροστά σε ένα πιάτο μουσακά! Τα περισσότερα ελληνικά σπίτια μαγειρεύουν μουσακά τουλάχιστον μια φορά το χρόνο …