Πιροσκί με κιμά
Τα φτιάχνω εδώ και χρόνια αυτά τα πιροσκί, μα δεν μπορώ να ξεχάσω την πρώτη φορά. Το ζυμάρι είναι πολύ …
Τα φτιάχνω εδώ και χρόνια αυτά τα πιροσκί, μα δεν μπορώ να ξεχάσω την πρώτη φορά. Το ζυμάρι είναι πολύ …
Μια γλυκόξινη νοστιμιά με πολλές χρήσεις! Η γλυκοκολοκύθα είναι από τα αγαπημένα μου υλικά. Όσοι έχετε την ίδια γευστική άποψη …
Την πρώτη φορά τις έφτιαξα μόνες τους, ψητές πατάτες με σκορδάκι και ριγανούλα ήταν εξαιρετικές όμως κάτι τους έλειπε! Τελικά …
2 μπουτάκια κοτόπουλου 100 γρ. μπέικον πανσέτα Ifantis 1/2 ξερό κρεμμύδι 1 σκελ. σκόρδο 120 γρ. Αrla Αυθεντικό Δανέζικο …
Για όσους αγαπούν τα καυτερά και πικάντικα! 5 κ.σ. ελαιόλαδο 1000 γρ. κιμά βοδινό 2 μικρές πράσινες πιπεριές ψιλοκομμένες 1 …
Υλικά συνταγής 1 πακέτο φύλλο κρούστας 100 γρ. λιωμένο βούτυρο 100 γρ. σουσάμι Για τη γέμιση 500 γρ. κιμάς κ.σ. …
Υλικά (για περ. 1 ταψί με 45 μπαλάκια διαμέτρου 4 εκ.) φακές, 1 κούπα ρεβύθια, 1 κούπα κρεμμύδι, 1, ψιλοκομμένο …