Ριζότο μανιταριών
ΥΛΙΚΑ 500 γρ μανιταρια λευκά 500 γρ ρυζι αρμποριο ή Καρολίνα 2 σκελιδες σκόρδο ψιλοκομενες 1 μικρο ξερο κρεμμυδι ψιλοκομενο …
ΥΛΙΚΑ 500 γρ μανιταρια λευκά 500 γρ ρυζι αρμποριο ή Καρολίνα 2 σκελιδες σκόρδο ψιλοκομενες 1 μικρο ξερο κρεμμυδι ψιλοκομενο …
Τις περισσότερες φορές, τα νοστιμότερα δημιουργικά πιάτα προκύπτουν από το πάντρεμα στοιχείων από διαφορετικές κουζίνες, που ο συνδυασμός τους παράγει …
Το παρακάτω ριζότο, είναι ένα πολύ εύκολο και γρήγορο πιάτο, που μπορούμε να μαγειρέψουμε και όταν δεν έχουμε πολύ χρόνο …
Το διατροφόλογιο της οικογένειας ενόψει Πάσχα θα αναδιαμορφωθεί καθότι θα αρχίσουμε νηστεία. Μια από τις αγαπημένες μας συνταγές αυτή την …
Υλικά συνταγής 300γρ. ρύζι (αρμπόριο/νυχάκι/καρολίνα/καρναρόλι (σε ντελικατέσεν)/βιαλόνε νάνο (μόνο σε επιλεγμένα ντελικατέσεν)) 1 λίτρο ζωμός κοτόπουλο 200γρ. μανιτάρια κομμένα σε …
Έμπνευση της στιγμής για να μεταλλάξω το πρασόρυζο σε κάτι που θα απολαύσει και ο καλός μου! 500 γρ. ρύζι …
Ριζότο με μανιτάρια. Το ριζότο είναι ένας τρόπος παρασκευής του ρυζιού που έχει αρκετά μυστικά για να επιτύχει. Τα πάντα …
Τα μυστικά για ένα καλό ριζότο είναι δύο. Πρώτον, τo ρύζι που θα χρησιμοποιήσω θα πρέπει να είναι μία από τις …
Υλικά 300 γρ. ρύζι για ριζότο (εγώ έβαλα carnaroli) 200 γρ. μανιτάρια (κομμένα σε χοντρές φέτες) 1 πράσο (κομμένο σε …
Σκέτη μούρλια!!!
Η επιτυχία σε ένα ριζότο δεν είναι τα υλικά που θα βάλεις αλλά ο τρόπος με τον οποίο θα χυλώσεις …
Το αποτέλεσμα είναι ιταλικό, αλλά ο τρόπος παρασκευής είναι ελληνικότατος. (μηδέν ανακάτεμα, φτιάχνεται όπως το πανεύκολο πιλάφι, χωρίς να καθόμαστε …
Ένα εξαιρετικό και νόστιμο πιάτο που μας έρχεται από την γειτονική Ιταλία. Το κάνουμε όταν θέλουμε να κάνουμε κάτι στα …