Παέλια με παγκάσιους και κοτόπουλο
Υλικά συνταγής 2 φιλέτα παγκάσιους 1 φιλέτο στήθος κοτόπουλο ½ σακκουλάκι μύδια καθαρισμένα 2 καλαμάρια σε ροδέλες 2 πιπεριές κόκκινες …
Υλικά συνταγής 2 φιλέτα παγκάσιους 1 φιλέτο στήθος κοτόπουλο ½ σακκουλάκι μύδια καθαρισμένα 2 καλαμάρια σε ροδέλες 2 πιπεριές κόκκινες …
Από τον Βασίλη Ακρίβο Ημέρα προβολής 29/11/2013. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ 400 γρ. γαρίδες 300 γρ. …
Το ριζόττο με σαρφάν (κρόκο Κοζάνης), πολύ συχνά συγχεέται με το ριζόττο αλλα μιλανέζε. Υπάρχουν βέβαια πολλες ομοιότητες αλλά και …
Από τον Chef Γιάννη Καβούκη ΥΛΙΚΑ 200 γρ. ρύζι αρμπόριο 1 κολοκύθι 1 κρεμμύδι μικρό 2 γρ. κρόκο Κοζάνης 1 …
Αν ψάχνετε για συνταγές με θαλασσινά γιατί δεν δοκιμάζετε ένα ριζότο με σαφράν?
Πρώτα απ ‘όλα, επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω τον Κρόκο Κοζάνης (Crocus Κοζάνης). Ο Κρόκος είναι ένα λουλούδι του οποίου …
Υλικά Αγκινάρες – 5 (φρέσκιες ή κατεψυγμένες) Κουκουνάρι – 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Ρύζι Καρολίνα – 1 1/2 φλυτζάνι του …
Μυρωδάτη αγαπημένη συνταγή η παέγια ή παέλια με ευωδιές θαλασσινές και λαχανικά.
Υλικά 300 γρ. ρύζι για ριζότο (εγώ έβαλα carnaroli) 200 γρ. μανιτάρια (κομμένα σε χοντρές φέτες) 1 πράσο (κομμένο σε …
Σκέτη μούρλια!!!
Η Paella, χαρακτηριστικό πιάτο όλης της Ισπανίας, γεννημένο στην Βαλένθια, ξεκίνησε να φτιάχνεται όπως και η δική μας κακαβιά, με …