Αρωματική πράσινη σκορδαλιά
τραπέζι σκόρδο 89 …’Ενα ντιπ με σκόρδο ή αλλιώς μια αρωματική και ταυτόχρονα ελαφριά σκορδαλιά έχει πάντα θέση σε ένα …
τραπέζι σκόρδο 89 …’Ενα ντιπ με σκόρδο ή αλλιώς μια αρωματική και ταυτόχρονα ελαφριά σκορδαλιά έχει πάντα θέση σε ένα …
σκορδαλιά είναι πολύ γνωστό ορεκτικό στην Ελλάδα. Είναι συνδυασμένη στο μυαλό μας με την 25η Μαρτίου όπου ο περισσότερος κόσμος …
Η Σκορδαλιά, γνωστή και ως αλιάδα, κρεμώδης και απαλή, είναι ένα συνοδευτικό του τηγανητού βακαλάου, πολύ δημοφιλές στην ελληνική κουζίνα. …
Υλικά 5 φέτες ψωμί μουσκεμένο και στημένο καλά 3 σκελίδες σκόρδο 1 κουταλιά ελαιόλαδο 2 μεγάλες κουταλιές μαγιονέζα 2 κουταλιές …
Τι ωραίο όνομα το παστινάκι! Parsnip ή παστινάκι λοιπόν Ελληνιστί, είναι το λαχανικό ρίζα που μοιάζει εξωτερικά με το καρότο …
25η Μαρτίου, χωρίς μπακαλιάρο-σκορδαλιά δεν γίνεται! Η παράδοση το επιβάλλει και η οικογένειά σας θα γλύφει και τα δάχτυλα της, …
ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΗ Μία τρίτη παραλλαγή για σκορδαλιά. Μετά την παραδοσιακή σκορδαλιά και την καρυδάτη, έρχεται η σκορδαλιά …
Τέλεια σκορδαλιά και δίνει και ωραίο χρώμα στο πιάτο…
Η γνωστή και πολύ εύκολη συνταγή για τη πολυαγαπημένη και ιδαίτερη σκορδαλιά. Σε ποσότητες μικρής σχετικά μερίδας…
Αλιάδα ή αγιάδα ειναι η σκορδαλια που φτιαχνουν στα Επτανησα. Η ονομασια της προερχεται απο την λεξη aglio (άλιο), που …
Παραδοσιακή αλιάδα με πατάτες και ζωμό από μπακαλιάρο. Το απαραίτητο δίδυμο των εθνικών μας εορτών και νηστειών, όταν επιτρέπεται η …
Η παραδοσιακή σκορδαλιά με πατάτες, για την ημέρα της 25ης Μαρτίου και όχι μόνο!!
Εύκολη παραδοσιακή συνταγή για σκορδαλιά, όπως την κάνει η πατρινή γιαγιά μου!!! Επειδή όμως είναι βαρυά, όσοι έχουν πρόβλημα με …