Καλαμαράκια με φασόλια
Τα καλαμαράκια μου ήταν κατεψυγμένα σε ροδέλες, μπορείτε να βάλετε φρέσκα κομμένα σε ροδέλες μαζί με τα πλοκάμια τους. Η …
Τα καλαμαράκια μου ήταν κατεψυγμένα σε ροδέλες, μπορείτε να βάλετε φρέσκα κομμένα σε ροδέλες μαζί με τα πλοκάμια τους. Η …
Υλικά 750 γρ. καλαμάρια φρέσκα ή κατεψυγμένα, καθαρισμένα, χωρισμένα τα πλοκάμια από το σώμα 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 …
2 κιλά καλαμαράκια 500 γρ. κοφτό μακαρονάκι 450 ml κρασί κόκκινο ξηρό 500 γρ. Pummaro ψιλοκομμένο κλασικό τοματάκι 1 «Σπιτικό» …
Μια πολύ ωραία, ελαφρώς γλυκόξινη συνταγή από το “Γαστρονόμο”. 1 κιλό καλαμάρι κομμένο σε ροδέλες (αφού έχει καθαριστεί και κοπεί, …
1 μεγάλο καλαμάρι καθαρισμένο 100 γρ. φέτα μέτρια 4 λιαστές ντομάτες ½ πιπεριά Φλωρίνης κόκκινη Φρέσκα Ρίγανη, θυμάρι Βιολογικό Έξτρα …
4 καλαμάρια μεγάλα 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1-1/2 φλ. κινόα βρασμένη 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 1 πράσο ψιλοκομμένο 1 πιπεριά …
Πολύ νόστιμα και απλά! 1 κ. καλαμαράκια φρέσκα ή κατεψυγμένα, 3 μεγάλες ντομάτες σε κυβάκια ή ντοματάκια κονσέρβας, 1-2 κρεμμύδια …
Υλικά: Καλαμάρια – 1 1/2 κιλό Ντοματούλες φρέσκιες – 3 Σκόρδο – 3 σκελίδες Κρεμμυδάκια φρέσκα – 3 . Μαϊντανός …
Νηστήσιμο, ξινούτσικο, ευκολότατο. Μια συνταγή για το πιο αγαπημένο μας θαλασσινό.
Υλικά 1 κιλό καλαμαράκια (μικρά και φρέσκα) ζωμό λαχανικών αρωματικό μπουκέτο από φύλλα δάφνης μαϊντανό και θυμάρι 1 φλιτζάνι βασιλικό …
Μια σπέσιαλ θαλασσινή συνταγή από την Ιταλία φτιάχνει σήμερα ο Χριστόφορος Πέσκιας και τη συνοδεύει με τέλειες αρωματικές μπρουσκέτες.
Καλαμαράκια και γαρίδες με πιπεριές Φλωρίνης, τσίπουρο και γραβιέρα κάνουν ένα υπέροχο και απολαυστικό σαγανάκι.
Με ψιλοκομμένα φύλλα μυρωδικών και ξύσμα από πορτοκάλι και λεμόνι, το ψητό καλαμάρι γίνεται έδεσμα περιωπής. Διαδικασία Ανάβουμε το γκριλ στην …
Υλικά συνταγής 1 καλαμάρι ολόκληρο 2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα 3 κ.σ. σάλτσα ντομάτας κονκασέ 2 κ.σ. ελαιόλαδο ½κ.γ. φρέσκο θυμάρι τριμμένο …