Συνταγές για ζυμαρικά
Η πιο νόστιμη Αματριτσιάνα (Amatriciana) είθισται να γίνεται με Bucatini και μόνον άλλα 4 ακόμη υλικά, αποτελώντας μια απ’ τις …
Συνταγές για ζυμαρικά
Η πιο νόστιμη Αματριτσιάνα (Amatriciana) είθισται να γίνεται με Bucatini και μόνον άλλα 4 ακόμη υλικά, αποτελώντας μια απ’ τις …
Μπουκατίνι αλά αματριτσιάνα, ένα παραδοσιακό πιάτο της ιταλικής κουζίνας, το οποίο ετοιμάζεται με διάφορες παραλλαγές. Μερικοί λένε ότι αυτό το …
Οι πένες αλ’ αραμπιάτα (penne all’ arrabbiata), είναι ένα από τα πιό διάσημα πιάτα της ιταλικής κουζίνας και στο εξωτερικό. …
Μία παραδοσιακή συνταγή της Μάνης. Πρόκειται για ένα δημιουργικό πιάτο, της Ελληνικής επαρχίας, που εμπνεύστηκε από την ανάγκη για την …
500 γρ. σπαγγέτι μπουκατίνι ή φετουτσίνι 150 γρ. πανσέτα ή μπέικον 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο 2 κ.σ. βούτυρο …
Υλικά συνταγής για τα ζυμαρικά 500γρ. μπουκατίνι (ένα πακέτο) νερό (5L για το βράσιμο) 50γρ. αλάτι (μία χούφτα) για τη …
500 γρ. μπουκατίνια 2 φέτες πανσέτα 1 φρέσκο μικρό κόκκινο καυτερό τσίλι 12-15 ελιές μαύρες καλαματιανές ξεσποριασμένες 1 πιπεριά κομμένη …
Υλικά συνταγής για τα ζυμαρικά 500γρ. μπουκατίνι (ένα πακέτο) νερό (5L για το βράσιμο) 50γρ. αλάτι για τη σάλτσα…
Υλικά 400 γρ bucatini 1 φιλέτο φρέσκου σολωμού 1 μικρό ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένο ή ψιλοκομμένο 2 …
Τα ζυμαρικά με τόνο και ντομάτα είναι ένα νόστιμο πιάτο, με μια σάλτσα από ελαιόλαδο, φρέσκια ντομάτα, τόνο, αντζούγιες, μαύρες …
Υλικά συνταγής 500γρ. μακαρόνια με τρύπα (μπουκατίνι ή ζίτι ή για παστίτσιο) 500γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο …