Μοσχαρίσια Φιλέτα από Μπριζόλα με Μανιτάρια και Πουρέ Γλυκοπατάτας
Μία αλλαγή για σήμερα. Θα μαγειρέψουμε μοσχάρι κομμένο σε λεπτές φέτες, πολύ γρήγορα αλλά με μεγάλη νοστιμιά. Κόβεται σε λεπτές …
Μία αλλαγή για σήμερα. Θα μαγειρέψουμε μοσχάρι κομμένο σε λεπτές φέτες, πολύ γρήγορα αλλά με μεγάλη νοστιμιά. Κόβεται σε λεπτές …
Όσο χειμωνιάζει, αναζητούμε όλο και πιο πολύ, αυτά τα φαγητά που μας κάνουν να αισθανόμαστε ζεστασιά. Τρυφερά κρέατα που σιγοβράζουν σε …
To πιο φινετσάτο οσομπούκο είναι το αυθεντικό μιλανέζικο. Μαγική γεύση, χρώμα, άρωμα και άποψη. Παρουσιαστικό και εκτόπισμα αντιστρόφως ανάλογα του …
Τα αγαπημένα γιουβαρλάκια σε αυτήν την εκτέλεση ετοιμάζονται με τον γνωστό κλασικό τρόπο (Γιουβαρλάκια Κλασικά) αλλά σε ζωμό από φρέσκιες …
Ένα εξαιρετικό πιάτο με μοσχάρι και λαχανικά για το εορταστικό σας, και όχι μόνο, τραπέζι. Μια παραδοσιακή γαλλική συνταγή της …
Υλικά Κρέας χοιρινό 1500 γρ Λάχανο 2 κιλά Πράσο 1 τεμ κομμένο ροδέλες Καρότα 2 τεμ κομμένα ροδέλες Βούτυρο ή …
Υλικά Μοσχάρι 2 1/2 κιλά Κολοκυθάκια 2 τεμ κομμένα μπαστουνάκια Φασολάκια 10 τεμ κομμένα μπαστουνάκια Καρότα 2 τεμ κομμένα μπαστουνάκια …
Ένα θεσπέσιο, ελληνικό pot-au-feu με την πλούσια γεύση του αρνιού, τη γλύκα του πράσου, τη δροσιά της σελινόριζας, την βελούδινη …
Τα Γιουβαρλάκια Αυγολέμονο είναι μία από τις πιο αγαπημένες σούπες μικρών και μεγάλων, βελούδινη, γευστική, θρεπτικότατη και ορεκτική!Ένα αγαπημένο, ζεστό …
…σήμερα θα φτιάξουμε ενα νόστιμο πιάτο, τοπική σπεσιαλιτέ της Μανίσα. Τρυφερές μπουκιές κρεατάκι, παραδοσιακά αρνάκι αλλά εναλλακτικά και μοσχαράκι, μαγειρεμένες …
Υλικά 300 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 300 γρ. χοιρινό κιμά 1 μεγάλο αυγό 50 γρ. τριμμένη φρυγανιά 75 γρ. τριμμένη παρμεζάνα …
Πόσο καιρό είχαμε να κάνουμε γκούλας! Και πόσο μας αρέσει!!! Είναι άλλο ένα από αυτά που εγώ λέω “χουχουλιάρικο” φαγάκι! …