Μάθετε να φτιάχνετε noodls πανεύκολα!!! (χωρίς αυγά)
Να σας πω ότι τα τρώω 2-3 φορές μέσα στη βδομάδα, ειδικά το χειμώνα με διάφορους ζωμούς που ετοιμάζω με …
Να σας πω ότι τα τρώω 2-3 φορές μέσα στη βδομάδα, ειδικά το χειμώνα με διάφορους ζωμούς που ετοιμάζω με …
Πολύς κόσμος το φοβάται το κανελόνι, ότι δεν θα ψηθεί και θα μείνει τραγανό. Τα καινούρια κανελόνια όμως είναι φτιαγμένα …
…
Νηστίσιμο παστίτσιο, κι όμως υπάρχει! Ετοιμάζεται με πλούσια σάλτσα λαχανικών, κρέμα μπεσαμέλ με φυτικό γάλα και μια τραγανή κι αρωματική …
Υλικά που θα χρειαστείς 500 γρμ. μακαρόνι για παστίτσιο ή πένες (βρασμένα για 9 λεπτά) 2 κρεμμύδια ξερά (καθαρισμένα, περασμένα …
Αγόρασα μαλακό κομμάτι μοσχαριού (ζητήστε από το χασάπη σας και αυτός ξέρει. Δεν θυμάμαι τι μέρος ήταν), το έβρασα πρώτα …
Πόσες φορές έχουν αρνηθεί τα παιδιά σας να δοκιμάσουν ένα φαγητό επειδή έχει μέσα λαχανικά; Το μυστικό με αυτό το …
Τα λαζάνια όμως είναι ένα σπιτικό ζυμαρικό με ρίζες από την αρχαία Ελλάδα και την Ρώμη, που το συναντάμε σήμερα …
Υλικά Μακαρόνια για παστίτσιο 300 γρ Αγκινάρες φρέσκιες 6-7 τεμ ή κατεψυγμένες κομμένες στη μέση Καρότο 1 τεμ κομμένο ροδέλες …
υλικά για τον κιμά 500γρ μοσχαρίσιο κιμά 1 φέτα μπέικον 1 μικρό καρότο 1 μικρό κλωνάρι σέλερυ 1 σκελίδα σκόρδο …
130 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 130 γρ. χοιρινό κιμά 250 γρ. κοτόπουλο κιμά 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 καρότο ψιλοκομμένο 2 σκελίδες …
Υλικά: Για την γέμιση Κοτόπουλο – 1 τεμ Νερό – 5-6 φλυντζάνια νερό Αρακάς – 1/2 φλυντζάνι του τσαγιού Καρότα …
Τα πιζάρεϊ ε φάζο (pisarei e faśö) είναι μία παλιά συνταγή που απαντάται κυρίως στην περιοχή της Πιατσέντζα. Τα υλικά …