Πίτσα pepperoni
Υλικά (για 3 πίτσες σε ταψί 26 cm ή για 1 πίτσα 30×40 cm) Για τη ζύμη 500 γραμμάρια αλεύρι …
Υλικά (για 3 πίτσες σε ταψί 26 cm ή για 1 πίτσα 30×40 cm) Για τη ζύμη 500 γραμμάρια αλεύρι …
Εύκολη και δροσιστική γρανίτα πεπονιού. Ιδανική λύση για απόλαυση χωρίς πολλές θερμίδες.Υλικά600 γρ σάρκα από πεπόνι 200 γρ. ζάχαρη200 ml. …
Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά
Υλικά για 12 μπουρεκάκια: Για το φύλλο: 6 έτοιμα φύλλα ή χειροποίητα με: 200 γρ. αλεύρι 1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο 1/2 …
Δοκιμάστε τα– είναι όπως φαίνονται λαχταριστά και απίθανα !!!!
Υλικά για στρογγυλή φόρμα 24 εκ. ή ορθογώνια 25χ15 εκ.: Για τη ζύμη (θα χρησιμοποιήσουμε τη μισή ποσότητα): 500 γρ. …
Υλικά 2 μέτρια κουνουπίδια 6-7 φέτες καπνιστή γαλοπούλα 200 γ. τριμμένη κεφαλογραβιέρα 300 γ. τριμμένα mix τυριά (έμενταλ – γκούντα …
Υλικά για 6 ρολά: Για το φύλλο: 300 γρ. αλεύρι 150 γρ. νερό 1 κ.γλ. αλάτι 2 κ.σ. ξύδι 1 …
Πίτα πλεξούδα με μοσχαρίσιο κιμά και πιπεριές Υλικά Για τη ζύμη 550 γρ. αλεύρι 25 γρ. φρέσκια μαγιά 350 ml. …
Υλικά Για τη ζύμη 550 γρ. αλεύρι 25 γρ. φρέσκια μαγιά 250 ml. Νερό χλιαρό 1 κ. γλ. Ζάχαρη 2 …
ΥΛΙΚΑ 1 μέτριο κοτόπουλο 1 κουτι σφολιάτα 5 φέτες ζαμπόν 1-2 μέτρια κρεμμύδια ΚΡΕΜΑ 4 κοφτές κουτ.σούπας αλεύρι 2 12 …
Έτσι το μπρόκολο έβρασε αλ ντέντε (πάλι στο μακαρόνι το πάω, οκ το παραδέχομαι-άκου αλ ντέντε μπρόκολο!) και ενώθηκε με …
ΥΛΙΚΑ(για δύο φρατζόλες) 1/2κ.αλεύρι(250γρ.Γ.Ο.Χ. και 250γρ.για ζυμωτό ψωμί) 1 φακελάκι μαγιά 1κ.γ.ζάχαρη 1 1/2κ.γ.αλάτι 2 γεμάτες κ.σ.βούτυρο λίγες σταγόνες χυμό …
Συστατικά: – 200 γρ μοτσαρέλα – 100 γρ τυρί ρεγκάτο – 100 g κεφαλοτύρι – 100 γρ Philadelphia – ξύσμα …
Μία ακόμη συνταγή για τυρόπιτα θα σας προτείνω σήμερα. Μια τυρόπιτα όμως όχι ότι κι ότι. Αφράτη στη γέμιση της, …
Νόστιμο παστίτσιο μανιταριών. Γιατί μερικές φορές θέλεις κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα χωρίς όμως να στερείται σε γεύση.
1 δόση ζύμη για τάρτα (3οο γρ. αλεύρι, 15ο γρ. μαργαρίνη ή βούτυρο, 1 αβγό ή 1 κρόκο αβγού, 1 …
Πεντανόστιμοι μανιταροκεφτέδες και τόσο διαφορετικοί που δύσκολα αν δε το ξέρεις θα καταλάβεις το μανιτάρι. Η γεύση τους μοναδική και …