ΕΚΛΕΡ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ & ΓΛΑΣΟ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
200 ML ΓΑΛΑ ΠΛΗΡΕΣ 200 ML ΝΕΡΟ 175 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK 1/4 Κ.Γ. ΑΛΑΤΙ 6 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ 235 ΓΡ. …
200 ML ΓΑΛΑ ΠΛΗΡΕΣ 200 ML ΝΕΡΟ 175 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK 1/4 Κ.Γ. ΑΛΑΤΙ 6 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ 235 ΓΡ. …
Πολύ απλή η συνταγή της bonissima, βασική προϋπόθεση επιτυχίας είναι να χρησιμοποιήσετε υλικά πρώτης ποιότητας. Είναι μια ιδιαίτερα νόστιμη σκεπαστή …
Αυτή είναι η τρίτη συνταγή για πανετόνε που δημοσιεύεται στο laboratorio; πριν 3 χρόνια είχα ξεκινήσει από τα δύσκολα, φτιάχνοντας …
Τα μελομακάρονα μου είναι πάντα από αυτά που λιώνουν στο στόμα, δεν είναι σκληρά σαν πέτρες, μελωμένα όσο πρέπει και …
Δεν είναι κεϊκ, ούτε τσουρέκι! Ειναι ενα ημίγλυκο ψωμάκι με κομμάτια σοκολάτας και πλούσια σοκολατένια γεύση! Ιδανικό για το πρωϊνό, …
Τα κεκάκια ήταν αφράτα και μαλακά, το γλάσο λείο, βελούδινο και υπέροχα κολλώδες, και καταβροχθίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες αποδεικνύοντας …
Αφρατη, μπριοσενια κουλουρα με γεμιση που συνδυαζει την μαρμελλαδα βερυκοκκο με την νουτελλα. Βεβαια, εγω χρησιμοποιησα το αγαπημενο μου φυσικο …
Σημερα, θα ταξιδεψουμε μεχρι την Σουηδια, καθως ειμαστε καλεσμενοι της Barbara, στο πολυ καλαισθητο blog της με το … εξωτικο …
Γιορτες και πανεττονε πανε πακετο στην γειτονικη μας Ιταλια, αλλα τα τελευταια χρονια τα ειδαμε να κανουν την εμφανιση τους …
Συστατικά 250 γρ αλεσμενα αμυγδαλα 250 γρ μπισκοτα ολικης αλεσης 2 κ.σ ρουμι 125 γρ βουτυρο σε θερμοκρασια δωματιου..