Η πιο νόστιμη Ισπανική παέγια θαλασσινών
Η συνταγή που μοσχοβολάει θάλασσα. Αυτή η Ισπανική παέγια θαλασσινών θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Φτιάχνεται σχετικά εύκολα …
Η συνταγή που μοσχοβολάει θάλασσα. Αυτή η Ισπανική παέγια θαλασσινών θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Φτιάχνεται σχετικά εύκολα …
Η Σφυρίδα Αθηναϊκή Μαγιονέζα είναι ένα πιάτο-θρύλος της αστικής κουζίνας μας, ταυτισμένο με κοσμικές δεξιώσεις και πλούσιους μπουφέδες, αν και… …
…
Ένα από τα πλέον γνωστά πιάτα της ισπανικής κουζίνας είναι η παέγια. Προέρχεται από τη Βαλένθια της Ισπανίας και οι …
Το ριζότο είναι ένας αγαπημένος τρόπος να μαγειρεύουμε με λίγα υλικά, νοστιμότατα και χορταστικά πιάτα! Στην Ιταλία, βέβαια, πατρίδα του …
Ως λάτρης της αγκινάρας και της Ιταλικής κουζίνας, γνωρίζω μια κλασική συνταγή με ριζότο και αγκινάρα, στην οποία προστίθεται και …
Anyway, τα καλά υλικά θέλουν απλές συνταγές και έτσι τον φρέσκο αρακά μου και τις αγκιναρούλες τις έφτιαξα μαζί, σαν …
Τα ζυμαρικά με λαχανικά και ανθότυρο είναι ένα πολύ πλούσιο πιάτο, ελαφρύ και νόστιμο συγχρόνως, εύκολο και δεν απαιτεί πολύ …
Απλά τέλειο. Βέβαια το πέστο είναι στη γεύση του καθενός. Το σίγουρο είναι ότι δένει πολύ ωραία με το ριζότο. …
Υλικά Αρακάς 1 κιλό Κιμάς μοσχαρίσιος 700 γρ Κρεμμύδια ξερά 1 1/2 τεμ Λευκό κρασί 1/2 κούπα τσαγιού Μαϊντανός 1/2 …
Υλικά Για το κουνέλι Κουνέλι 2 κιλά (περίπου) Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ Γαρύφαλλο 3-4 τεμ Δάφνη 1 τεμ Μπαχάρι 2 …
Γιαούρτι, λοιπόν, ένα ανεκτίμητο προϊόν που όπου κι αν μπει χαρίζει τη μοναδική του νοστιμιά αλλά και τη δροσιά του. …
Το χταπόδι με αρακά και σάλτσα ντομάτας είναι ένα πολύ νόστιμο και πλούσιο κύριο πιάτο. Για να γίνει το πιάτο …
Υλικα – 700 γρ. κιμά κοτόπουλου – 300 γρ. πένες ολικής άλεσης βρασμένες – 200 γρ. ανθότυρο – 1 κρεμμύδι …
2 φλ. ρύζι για ριζότο (arborio -karnaroli) ή Καρολίνα 6-1/2 φλ. ζωμός λαχανικών ή κότας 3 κ.σ. μαργαρίνη 1 κ.σ. …
1-1/2 κιλό μοσχάρι ολόκληρο κομμάτι ποντίκι, χτένι, κιλότο 1/4 φλ. ελαιόλαδο 2 πρέζες μπαχάρι και μοσχοκάρυδο 1 φλ. λευκό ξηρό …
Το πιο διάσημο Ισπανικό πιάτο στην χορτοφαγική εκδοχή του! της Βίκυς Χριστοπούλου
2-1/2 κιλά μοσχαρίσιες μπριζόλες ενιαίο κομμάτι με κόκαλο 2 σκ. σκόρδο 1κλαδί δεντρολίβανο 1κλαδί θυμάρι 4 -5 κ.σ. ελαιόλαδο μπόλικο …