Φιλετάκια μινιόν με υπέροχη σάλτσα μανιταριών
Φιλετάκια από ψαρονέφρι, με λαχταριστή σάλτσα κρασιού-μανιταριών, που λιώνουν στο στόμα!!! Απλά απίθανα!!! Λίγα μυστικά ακόμα Όταν φτιάξετε τη σάλτσα, …
Φιλετάκια από ψαρονέφρι, με λαχταριστή σάλτσα κρασιού-μανιταριών, που λιώνουν στο στόμα!!! Απλά απίθανα!!! Λίγα μυστικά ακόμα Όταν φτιάξετε τη σάλτσα, …
Μια ωραία πρόταση για το Χριστουγεννιάτικο, Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι ή μπουφέ.Φαγάκι εύκολο στην παρασκευή του, πεντανόστιμο, με το γλυκό κρασί από …
Φιλετάκια από ψαρονέφρι, με λαχταριστή σάλτσα κρασιού-μανιταριών, που λιώνουν στο στόμα!!! Απλά απίθανα!!!
Ψαρονέφρι, Tanderloin ή Filet mignon για τους Γάλλους, οι οποίοι έτσι χαρακτηρίζουν σχεδόν πάντα το χοιρινό φιλέτο.Ένα νόστιμο, ζουμερό και …
Υλικά Ψαρονέφρι 3 τεμ Ελαιόλαδο 1 κούπα τσαγιού Πατάτες 4 τεμ Κολοκυθάκια 500 γρ Πιπεριά κόκκινη 1 τεμ Κρεμμύδι ξερό …
Υλικά Ψαρονέφρι 2 κομμάτια Μανιτάρια πλευρώτους ή λευκά στρογγυλά 500 γρ Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ ψιλοκομμένο Σκόρδο 2 σκελίδες ψιλοκομμένες …
Υλικά συνταγής 2 κομμάτια ψαρονέφρι (350 γρ. έκαστο) 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ζωμός ψυγείου 1 /2 μικρό μικρό ψιλοκομμένο κρεμμύδι …
Ψαρονέφρι γεμιστό με προσούτο. Σερβίρεται με πατάτες πανέ. 1 ψαρονέφρι 700 γραμμάρια 4 φέτες προσούτο 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε …