Τσουρέκια αφράτα, με ίνες γεμάτα άρωμα και νοστιμιά
Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα αφράτο, λαχταριστό και μοσχοβολιστό τσουρέκι? Σίγουρα όχι εγώ! Τα θέλω στο πρωινό μου, τα …
Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα αφράτο, λαχταριστό και μοσχοβολιστό τσουρέκι? Σίγουρα όχι εγώ! Τα θέλω στο πρωινό μου, τα …
Για να κάνετε επιτυχημένα, αφράτα τσουρέκια, υπάρχουν δύο μυστικά. Να προσθέσετε το βούτυρο στο τέλος και να μην τα παραζυμώσετε.
Ένα τσουρέκι με μια πολύ ωραία τραγανή και φουσκωτή ζύμη μαγιάς και φλώρας μαζί! Ζύμη μαγιάς 250 γρ αλευρι …
250 γρ. αλεύρι για τσουρέκι (ή απλό σκληρό) 1/2 φακελάκι ξηρή μαγιά 10 γρ. μέλι 25 γρ. ζάχαρη λίγο αλάτι …
Υλικά Για την ζύμη: 640 γρ. αλεύρι 160 γρ. βούτυρο 200 γρ. ζάχαρη 3 αυγά Ξύσμα πορτοκαλιού Ελάχιστο αλάτι Λίγη …
25 γρ. μαγιά νωπή 100 γρ. γάλα 500 γρ. αλεύρι 100 γρ. ζάχαρη ½ κ.γ. αλάτι 100 γρ. μαργαρίνη με …
Υλικά Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 1 κιλό Μαγια νωπή 100 γρ Γάλα 120 γρ καυτό Ζάχαρη 400 γρ …
120 ml γάλα 50 γρ. ζάχαρη 55 γρ. βούτυρο 1 φακελάκι ξηρή μαγιά (9 γρ.) 280 γρ. (περίπου) αλεύρι για …
Για να κάνετε επιτυχημένα, αφράτα τσουρέκια, υπάρχουν δύο μυστικά. Να προσθέσετε το βούτυρο στο τέλος και να μην τα παραζυμώσετε. …
2 αυγά 90 γρ. μέλι 2 κ.σ. λάδι 1 βανίλια 50 γρ. νιφάδες βρώμης 50 γρ. βρώμη σκόνη ( στο …
Αφράτα ρολλάκια με κρέμα αμυγδάλου.
Πολυ όμορφα ζυμαρένια τριαντάφυλλα!!
Υπέροχο γιορτινό σοκολατένιο ψωμάκι για της ημέρες των γιορτών που ‘ερχονται, όπου η οικογένεια είναι μαζεμένη και παίρνουμε μαζί το …
Κολόμπα (colomba), δηλαδή περιστέρι, ή αλλιως το δημοφιλέστερο γλυκο ψωμι, που παρασκευαζεται αποκλειστικά κατα την περίοδο του Πάσχα, στην γειτονική …
Είθισται τα blog μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής στις μεγάλες γιορτές να δημοσιεύουν συνταγές με υλικά και “εδέσματα” που συνηθίζονται στις εκάστοτε …
Φέτος το Πάσχα είπαμε να πρωτοτυπήσουμε και να σας ετοιμάσουμε τσουρέκια και κουλουράκια διαφορετικά από τα κλασσικά και αγαπημένα! Φυσικά …
Είναι ένα ψώμακι με τρείς υπέροχες γεύσεις . Κατάλληλο για τον πρωινό καφέ και απογευματινό καφέ μας .
Ενα ωραίο ψωμάκι που τρώγετε με νουτελα, υπέροχο με το πρωινό καφέ αλλά και τον απογευματινό καφέ μας.
Ένα γιορτινό ψωμί που φτιάχνεται παραδοσιακά τα Χριστούγεννα από την κουζίνα της Τσεχίας, εντυπωσιακό στην εμφάνιση, καθώς 3 πλεξούδες ζύμης …
Για να κάνετε επιτυχημένα, αφράτα τσουρέκια, υπάρχουν δύο μυστικά. Να προσθέσετε το βούτυρο στο τέλος και να μην τα παραζυμώσετε.Διαλύστε …