Γιουβαρλάκια με λάχανο και κόκκινη πιπεριά
Στην κουζίνα μου, όταν κάνω λαχανοντολμάδες πάντα ετοιμάζω γέμιση με 1 κιλό κιμά, για να περισσέψει και να κάνω γιουβαρλάκια, …
Στην κουζίνα μου, όταν κάνω λαχανοντολμάδες πάντα ετοιμάζω γέμιση με 1 κιλό κιμά, για να περισσέψει και να κάνω γιουβαρλάκια, …
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 3 κουταλιές ελαιόλαδο 400γρ κιμά μοσχαρίσιο 2 κουταλιές κύμινο 1-2 μικρές αποξηραμένες καυτερές …
Νόστιμη σούπα και ιδιαίτερη! 20 γρ τοστ η άσπρο ψωμι 2 κρεμμύδια 3-4 σκελιδες σκόρδο 1 Αυγο 300 γρ κιμά …
Μια πρώην συνάδελφός μου από την Ινδία μου αποκάλυψε τα μυστικά ενός αγαπημένου της πιάτου, του chole bhature (τσόλε μπατούρε), …
Υλικά 300 γρ. μαλακή φέτα, θρυμματισμένη 100 γρ. γαλοτύρι ή γιαούρτι στραγγιστό 100 γρ. μανούρι 1 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 …
Με βάση τα άσπρα φασόλια, βρασμένα και πολτοποιημένα, τα διαφορετικά φρέσκα αρωματικά (μαϊντανός, βασιλικός, μέντα) δίνουν δροσερές μυρωδάτες κρέμες για …
Ενα από τα πιο γνωστά ινδικά πιάτα είναι το κοτόπουλο tikka masala, που ουσιαστικά σημαίνει κοτόπουλο κομμένο σε κομμάτια με …
250 γρ. μανιτάρια champignons de Paris 250γρ. μανιτάριασιτάκε 1 μικρό πράσο 1 πράσινη πιπεριά 1 κόκκινη πιπεριά 1 μικρή πράσινη …
500 γρ. κριθαράκι 2 κουταλιές ελαιόλαδο 1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 100 γρ. τόνος …
…μας έκανε τη χάρη να μοιραστεί την παραδοσιακή χορτοφαγική μαγειρική της γενέτειράς με δύο αυθεντικές συνταγές τις οποίες θα παρουσιάσουμε …
Κοίτα να δεις τι μαθαίνεις…. όσο ψάχνεις…..Σύμφωνα με τη Βασιλική Ακαδημία της Ισπανικής Γλώσσας εικάζεται -δεν είναι σίγουρο- ότι η …