Λεμονόπιτα…!
1 Φεβρουαρίου σήμερα και ήθελα να υποδεχτώ τον μήνα με ένα ωραίο γλυκό! Έτσι αποφάσισα να φτιάξω αυτή τη λεμονόπιτα …
1 Φεβρουαρίου σήμερα και ήθελα να υποδεχτώ τον μήνα με ένα ωραίο γλυκό! Έτσι αποφάσισα να φτιάξω αυτή τη λεμονόπιτα …
Εδώ ΔΕΝ θα βρείτε την αυθεντική συνταγή και νομίζω πως κάποια στιγμή πρέπει να πούμε τα πράγματα με το όνομά …
Αποφάσισα να προσθέσω ακόμη μία συνταγή με «μικρές» παραλλαγές από τη συνταγή της αγαπημένης μου chef Marisa Churchill η οποία …
Υλικά της συνταγής μας 2 γιαούρτια 500 γρ. 500 γρ σιμιγδάλι χοντρό ή 250 χοντρό και 250 ψιλό 1 ποτήρι …
5 αυγά 1 κεσέ γιαούρτι 2 κεσέδες ζάχαρη 2 κεσέδες αλεύρι 200 γρ. καρύδια 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ 1 κουταλάκι …
ΥΛΙΚΑ: 500 gr ΦΑΡΙΝΑ 250 gr ΒΟΥΤΥΡΟ 3 ΑΒΓΑ 2 ΚΟΥΠΕΣ ΖΑΧΑΡΗ 1 Κ Γ B.POWDER 4 ΒΑΝΙΛΛΙΕΣ 4 Κ. …
Είναι δύσκολο να αντισταθεί κανείς σε αυτό το παραδοσιακό γλυκό ταψιού . Το Ρεβανί ή Ραβανί της Βέροιας είναι φημισμένο …
Υλικά 1/2 κιλό γιαούρτι 1/2 κιλό ψιλό σιμιγδάλι (αφήνουμε 2 κουταλιές) 1/2 νεροπότηρο ζάχαρη 1 βανίλια άρωμα Ξύσμα λεμονιού 1/2 …
Ενας πεντανόστιμος παμπάλαιος Θρακιώτικος μεζές, μια υπέροχη λιχουδιά. Παρέα με τον Θρακιώτικο καβουρμά θεωρώ ότι είναι τα δυο πλέον κρεατοφαγικά …
Υλικά συνταγής Για τη γιαουρτόπιτα: 150 γρ. βούτυρο μαλακωμένο καλά σε θερμοκρασία δωματίου + επιπλέον για άλειμμα ταψιού …