ΚΟΥΝΕΛΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ
Κοκκινιστό με μανιτάρια σερβιρισμένο με χυλοπίτες από σταρένιο και κριθαρένιο αλεύρι και χαρουπάλευρο! Φυσικά, δε χρειάζεται να έχετε αυτές ακριβώς …
Κοκκινιστό με μανιτάρια σερβιρισμένο με χυλοπίτες από σταρένιο και κριθαρένιο αλεύρι και χαρουπάλευρο! Φυσικά, δε χρειάζεται να έχετε αυτές ακριβώς …
Ένα νόστιμο φαγάκι για το Κυριακάτικο τραπέζι. Ξέρετε πόσο θρεπτικό είναι το μοσχάρι για την διατροφή των παιδιών; Αυτό σημαίνει …
Υλικά (για 4 άτομα ) 500 γρ. μπριζόλα γάλακτος χωρίς κόκκαλο, σε λωρίδες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 3-4 …
Βετούλι είναι το 1 χρόνου κατσικάκι (το αντίστοιχο ζυγούρι). Αντί για την κλασσική συνταγή της γάστρας, στην κατσαρόλα μαλακώνει πολύ …
Μπελαλίδο και χρονοβόρο φαγητό το σημερινό, αλλά πραγματικά υπέροχο!Αξίζει και τον κόπο και τον χρόνο, θα γλείφουν όλοι τα δάχτυλά …
Σήμερα τόλμησα να κάνω αυτή τη συνταγή με σπάλα από χοιρινό. Το αποτέλεσμα ήταν καταπληκτικό! Το κρέας και η σάλτσα …
Ήρθε επιτέλους και η στιγμή να φτιάξουμε κι εμείς μία παραδοσιακή συνταγή με προέλευση τη Βρετανία. Πρόκειται για την πολύ …
Κουνέλι μαγειρεμένο μέσα σε μια πλούσια σάλτσα ντομάτας και κόκκινου κρασιού με αποξηραμένα δαμάσκηνα και φρέσκα μυρωδικά, σερβιρισμένο με χυλοπίτες.Είχε …
500 γρ. φρέσκιες παπαρδέλες 1 στήθος πάπιας 1 κρεμμύδι 1 καρότο 2 κλων. σέλερι 1 σκελ. σκόρδο 1 κ.σ. μαργαρίνη …
1 κιλό χοιρινό 1 κιλό κυδώνια 800 γρ. πατάτες 1 κ.σ. ντοματοπελτέ Pummaro 1 ντομάτα 1 κρεμμύδι ½ φλ. …
“Στρακόττο” (stracotto ή στο τοπικό ιδίωμα stracòt) στα ιταλικά σημαίνει παραβρασμένο. Ουσιαστικά, πρόκειται για ενα κοκκκινιστό μοσχαράκι, το οποίο ανακατεύτηκε …
Κόκορας μεθυσμένος με μαυροδάφνη στη γάστρα με σπιτικές χειροποίητες χυλοπίτες.
Η σημερινή μας συνταγή προέρχεται από τη Μάνη. Πρόκειται για ένα παραδοσιακό πιάτο που φτιάχνουν στην περιοχή από πολύ παλιά, …
Σήμερα θα ταξιδέψουμε γευστικά στην Πόλη, απ’ όπου προέρχεται η συνταγή μας. Πρόκειται για πιάτο της τούρκικης κουζίνας που μεταφραζόμενο …
Το καθιερωμένο σπέσιαλ Κυριακάτικο φαγητό μας, σήμερα συνδυάζει κρέας με λαχανικά στην κατσαρόλα. Πρόκειται, δηλαδή, όπως λέγανε οι παλιότεροι, για …