ΕΛΑΦΙ ΚΡΑΣΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΚΥΔΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ
Σήμερα, των Θεοφανίων, που τελειώνει η εορταστική Χριστουγεννιάτικη περίοδος, αποφάσισα να σας δείξω πώς μαγείρεψα ελάφι για το μεσημεριανό τραπέζι …
Σήμερα, των Θεοφανίων, που τελειώνει η εορταστική Χριστουγεννιάτικη περίοδος, αποφάσισα να σας δείξω πώς μαγείρεψα ελάφι για το μεσημεριανό τραπέζι …
2-1/2 κιλά χοιρινή σπάλα 1 κ.σ. μουστάρδα με βότανα λίγο ελαιόλαδο 1 μήλο αλάτι πιπέρι φρέσκα βότανα (θυμάρι -δεντρολίβανο) Για …
υλικά για τον κιμά 500γρ μοσχαρίσιο κιμά 1 φέτα μπέικον 1 μικρό καρότο 1 μικρό κλωνάρι σέλερυ 1 σκελίδα σκόρδο …
Πανεύκολο και πεντανόστιμο χοιρινό με λαχανικά σιγομαγειρεμένο με μπύρα, μέλι και μουστάρδα. Μια φρέσκια φρατζόλα ψωμί και βουτάμε..!
1½ κιλό μοσχάρι χτένι,ελιά, στήθος κομμένο σε μπουκιές 2 γεμάτες κ.σ. αλεύρι 2 σκ. σκόρδο 1 μεγάλο καρότο σε καρέ …
“Γιατί ένα μπέργκερ πρέπει να μοιάζει με ένα μπέργκερ;” ήταν το μέγα φιλοσοφικό ερώτημα που με κράτησε άγρυπνο κάποιο βράδυ …
1 κιλό πανσέτα χοιρινή 1 ζωμό κότας Knorr Σπιτικός 1 κρεμμύδι 1 καρότο 1 σκόρδο 1 σέλερι 3 αστεροειδείς γλυκάνισους …
Μια διαφορετική συνταγή για τρυφερό μπούτι αρνιού ή κατσικιού, πρώτα σιγομαγειρεμένο και μετά ψημένο στο φούρνο.
500 γρ. φρέσκιες παπαρδέλες 1 στήθος πάπιας 1 κρεμμύδι 1 καρότο 2 κλων. σέλερι 1 σκελ. σκόρδο 1 κ.σ. μαργαρίνη …
Ξινούτσικο, ξινούτσικο! Κλασσικό αγαπημένο φαγάκι, μου θυμίζει πολύ την μαμά μου, ένα πιάτο που παίρνει την θέση του στο καθημερινό …
ΥΛΙΚΑ: 1 Κιλο ψαρι παγκασιους ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ: 1 κ.γ.μαντζουρανα ξερη 1κ.γ.δεντρολιβανο 1κ.γ.μουσταρδα 1κ.σ.μαγιονεζα ½ λεμονι το χυμο του 1 …
Η συνταγή αποτελεί μέρος του χριστουγεννιάτικου μενού 2011 του Jamie Oliver. Υπέροχη σάλτσα που “δένει” με τη χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα (αλλά …
300 γρ. φασόλια άσπρα 1 λίτρο ζωμό κότας 2 κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 1 καρότο 1 κλωνάρι σέλινο ή σέλερι …
Ξέρετε πως οι γαλοπούλες ελευθέρας βοσκής πετάνε μικρές αποστάσεις; πως ανεβαίνουν και κάθονται πάνω στα δέντρα; ναι, ναι! παρά τον …
Θέλει το χρόνο της, αλλά αν ακολουθήσετε όλες τις οδηγίες του Χριστόφορου Πέσκια θα ενθουσιαστείτε από την τελειότητά της. Δεν …
Κάναμε τους κεφτέδες τεράστιους, αφράτους και ζουμερούς. Τους ενισχύσαμε με λαχανικά κι αρώματα και τους ψήσαμε στην φόρφα για μάφιν, …