Kosheri
Το Kosheri ή Koshari είναι ένα Αιγυπτιακό πιάτο του 19ου αιώνα, φτιαγμένο από φακές ρύζι και ένα ζυμαρικό ρυζιού τύπου …
Τα όσπρια είναι ένας θησαυρός της ελληνικής γαστρονομίας που καλό θα είναι να μην τα υποτιμάμε στο εβδομαδιαίο διατροφικό μας …
500 ΓΡ. ΦΑΣΟΛΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ 500 ΓΡ. ΣΠΑΝΑΚΙ 1 ΠΡΑΣΟ 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ 2 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ 3 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 3 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ …
300 ΓΡ. ΦΑΚΕΣ ΜΠΕΛΟΥΚΑ 2 ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΦΡΑΝΚΑ IFANTIS 600 ML ΖΩΜΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ 1 ΜΕΤΡΙΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ 2 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ 1 …
Σήμερα η συνταγή είναι ένα νόστιμο αλλά και πολύ απλό, οικονομικό και αγαπημένο φαγητό. Μία συνταγή στην εκπομπή του Άκη …
To Daal Makkhani είναι άλλη μια παραδοσιακή ινδική συνταγή και συγκεκριμένα της βόρειας Ινδίας. Πρόκειται για μια σκουρόχρωμη, παχιά και …
Ώρα για ινδική κουζίνα για μια ακόμη φορά! Μετά από αρκετό καιρό μαγειρέψαμε ινδική συνταγή, αυτή τη φορά χρησιμοποιώντας κόκκινες …
Τα όσπρια είναι γεγονός ότι δεν αρέσουν σε πολλά παιδάκια. Εάν και τα δικά σας δυσκολεύονται να γευτούν τις τόσο …
Ινδικής κουζίνας μέρος 2ο σήμερα, με τη δεύτερη χορτοφαγική συνταγή κατευθείαν από το Πουντζάμπ, όπως είχαμε υποσχεθεί! Τα υλικά που …
500 γρ. φασόλια μαυρομάτικα βρασμένα σε ζωμό κότας (τα κρατάμε μαζί με τον ζωμό κότας) 1 κιλό σέσκουλα καθαρισμένα από …