Χαρούμενοι γίγαντες!
Βάζουμε τους γίγαντες από το βράδυ σε νερό με μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα. Την επόμενη μέρα τους ξεπλένουμε …
Βάζουμε τους γίγαντες από το βράδυ σε νερό με μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα. Την επόμενη μέρα τους ξεπλένουμε …
3/4 κιλού ρεβίθια 4 καρότα τα τριμμένα στο ψιλό του τρίφτη και τα άλλα 2 ροδέλες 1 μεγάλο κρεμμυδι χοντροκομμενο …
500 γρ. φασόλια ξερά τα οποία τα έχουμε μουσκέψει από το προηγούμενο βράδυ 150 γρ καπνιστό σύγκλινο Μάνης κομμένο σε …
Η αυθεντική φάβα με την ξεχωριστή γεύση από το ηφαιστειογενές νησί της Σαντορίνης αποκτά ένταση στη γεύση, όταν συνδυάζεται με …
Οι γίγαντες στο φούρνο αποτελούν μια εξαιρετική εναλλακτική για να μαγειρέψουμε τα φασόλια. Η συνταγή είναι εύκολη και το αποτέλεσμα …
500 γρ. ρεβύθια 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο μικρή,λιωμμένη 1 κουταλιά τοματοπολτός 1 κουτί ντοματάκια 1 καρότο ψιλοκομμένο 1 …
Φαγητό γλύκισμα. Νόστιμο, χορταστικό, οικονομικό κι αγαπημένο για πάρα πολλούς. Παρέα με τυρί φέτα και ελίτσες, ζεστό καρβέλι ψωμιού και …
Ένα πανεύκολο και πεντανόστιμο φαγητάκι που μου προέκυψε ξαφνικά, καθώς δεν είχα αρκετά ρεβύθια (τα οποία ως γνωστόν θέλουν και …
Υλικά: Γίγαντες – 1/2 κιλό Κρεμμυδάκια φρέσκα – 2-3 Κρεμμύδι – 1 μεγάλο (ξερό) Σκόρδο – 2 σκελίδες Σπανάκι φρέσκο …