ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΜΠΕΚΑΦΊΚΟ
Οι σαρδέλες μπεκαφίκο (sarde a beccafico), είναι ένα από τα πιό χαρακτηριστικά πιάτα της σιτσιλιάνικης κουζίνας. Με βασικό υλικό ένα …
Οι σαρδέλες μπεκαφίκο (sarde a beccafico), είναι ένα από τα πιό χαρακτηριστικά πιάτα της σιτσιλιάνικης κουζίνας. Με βασικό υλικό ένα …
Η συνταγή που σας δίνω σήμερα έρχεται από τη Σκανδιναβία και είναι γνωστή ως gravlax. Πρόκειται για φιλέτο από φρέσκο σολομό που …
υλικά για τον σολoμό 2 φιλέτα σολoμού (125γρ το καθένα) ξύσμα από 1 λεμόνι 1 κουταλάκι θυμάρι 1/2 κουταλάκι ζάχαρη …
Αυτή η συνταγή, είναι του φίλου μας του Γρηγόρη, που έχει το ψαράδικο με τα φρέσκα ψάρια στη γειτονιά μου.Όπως …
Πήρα λοιπόν φέτες σφυρίδας και τις έκανα ψητές στο BBQ , χωρίς πολλά καρυκεύματα μόνο αλάτι,πιπέρι και λίγο θυμάρι, τις …
Μπακαλιάρο απαιτεί η παράδοσή μας για την ημέρα της εορτής του Ευαγγελισμού. Μπακαλιάρο σας ετοιμάσαμε και εμείς!!Μαγειρεμένο στον φούρνο με …
1 κομμάτι ενιαίο, φρέσκο σολομό, γύρω στο 1 κιλό, με την πέτσα χωρίς κόκαλα ξύσμα από λεμόνι και λάιμ 2 …
Υλικά 1 κιλό μπακαλιάρο [χρησιμοποίησα κατεψυγμένο ] 4 κλωνάρια σέλινο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοτριμμένο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοτριμμένες 2 πιπεριές …
Μια από τις πιο αγαπημένες μου συνταγές, για να φτιάξουμε τις σαρδέλες, ή και το γαύρο μας. Βρασμένες μέσα στη …
Υλικά 1 κιλό ψάρι φιλέτο (πέρκα) 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 1 κουταλιά λάδι 2 ρίζες μάραθο ψιλοκομμένο 2 αντσούγιες φιλέτο …
Εκτός από τσιπούρες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σαργούς, λαβράκια ή όποιο άλλο ψάρι αγαπάτε, στο ίδιο μέγεθος με τις τσιπούρες, ώστε …
Από τον Γιώργο Γιαννόπουλο ,1 κ. φιλέτο πέρκας 2 κρεμμύδια μεγάλα 2 καρότα 2 κολοκυθάκια 2 πατάτες 3 ντομάτες Ελαιόλαδο …
Υλικά Για τις κροκέτες (περίπου 20 μικρές κροκέτες) : 350γρ. φιλέτο μπακαλιάρου ξαρμυρισμένο 1 μικρή πατάτα (περίπου 100γρ.) τριμμένη στο …
Μπαρμπούνια τηγανιτά με σάλτσα, μια πεντανόστιμη συνταγή για να φτιάξουμε τα ψάρια μας εύκολα και γρήγορα