Λουκουμάδες Μπακαλιάρου με Σκορδαλιά
Για τη συγκεκριμένη συνταγή για λουκουμάδες μπακαλιάρου, χρησιμοποιούμε φρέσκο ή κατεψυγμένο μπακαλιάρο και όχι ξαλμυρισμένο γιατί θέλουμε ένα πιο ανάλαφρο …
Για τη συγκεκριμένη συνταγή για λουκουμάδες μπακαλιάρου, χρησιμοποιούμε φρέσκο ή κατεψυγμένο μπακαλιάρο και όχι ξαλμυρισμένο γιατί θέλουμε ένα πιο ανάλαφρο …
Ο παστός ή υγράλατος μπακαλιάρος συνηθίζεται να καταναλώνεται τις δυο Κυριακές μέσα στην Σαρακοστή σύμφωνα με τα έθιμα μας. Μαγειρεύεται …
. Ο πατροπαράδοτος πλέον μπακαλιάρος είναι στο τραπέζι όλων αυτή τη μέρα. Σήμερα θα τον φτιάξουμε με κουρκούτι. Υλικά: μπακαλιάρος …
Δείτε όλα τα μυστικά για τον τέλειο μπακαλιάρο σκορδαλιά! 2 φύλλα ξαρμυρισμένο μπακαλιάρο (δείτε στα tips) ελαιόλαδο για το τηγάνισμα …
Υλικά συνταγής 1 κιλό μπακαλιάρο παστό κομμένο σε κομμάτια ξαρμυρισμένο 1 ποτήρι μπύρα 1 ποτήρι αλεύρι 1 κ.γ. κοφτό αλάτι …
Μπακαλιάρος με κουρκούτι που κάνει τη χρυσή διαφορά όχι μόνο στην εμφάνιση αλλά και στη νοστιμιά που δίνουν απλά υλικά …
Υλικά : 500 γρ. μπακαλιάρο κατεψυγμένο 250 ml μπύρα σε θερμοκρασία δωματίου 130 γρ. αλεύρι 1/2 φακελάκι μαγιά ξερή 1/2 …
Υλικά Για τις κροκέτες (περίπου 20 μικρές κροκέτες) : 350γρ. φιλέτο μπακαλιάρου ξαρμυρισμένο 1 μικρή πατάτα (περίπου 100γρ.) τριμμένη στο …
Είναι ενα εύκολο και ιδανικό για μπακαλιάρο κουρκούτι.Yλικά 800 γρ. αλεύρι 500 γρ. μπύρα 1 πρέζα αλάτι 1 πρέζα ζάχαρη …
ΥΛΙΚΑ Για το μπακαλιάρο 1,5 κιλά μπακαλιάρο φιλέτο Φρέσκο νερό λίγο αλεύρι για πανάρισμα σπορέλαιο για τηγάνισμα Για τη σκορδαλιά …