ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΕΣΤΟ GENOVESE ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ
Ας ξεκινήσω πρώτα με τον ορισμό. «Πέστο» στα ιταλικά, ουσιαστικά είναι ένας όρος που αναφέρεται σε οτιδήποτε χτυπιέται σε ένα …
Ας ξεκινήσω πρώτα με τον ορισμό. «Πέστο» στα ιταλικά, ουσιαστικά είναι ένας όρος που αναφέρεται σε οτιδήποτε χτυπιέται σε ένα …
Υλικά 250 γρ. τριβερλάκι 10-12 μεγάλες γαρίδες, καθαρισμένες 1 μέτρια ρίζα φινόκιο 7-8 ντοματίνια 1/2 μπρόκολο 1 μικρό αγγουράκι 1 …
250 γρ spaghetti ή άλλο μακρόσχημο ζυμαρικό 1 ώριμο αβοκάντο 1 σκελίδα σκόρδο 25 -30 μικρά (10-15 μεγάλα) φύλλα φρέσκου …
Έτσι, όταν βλέπω πως αρχίζουν και μαζεύονται αρκετά, τα συνδυάζω. Αυτή η μέθοδος εφαρμόζει καλύτερα στα κοντά ζυμαρικά. Το βασικό …
Μια πρωτότυπη μακαρονάδα με πέστο καρότου μας προτείνει αυτή η συνταγή. Η μυρωδιά της είναι απίστευτη, η γεύση της υπέροχη …
Ένα πιάτο ζυμαρικών άκρως μεσογειακό και λαχταριστό, ξεχωρίζει τόσο για τη γεύση του όσο και για τα μοναδικά του αρώματα!
Υλικά – ½ κιλό σπαγγέτι ολικής άλεσης – 300 γρ. αρακάς βρασμένος για 10 λεπτά σε μπόλικο αλατισμένο νερό και …
500 γρ. ζυμαρικά βίδες 200 γρ. μπέικον γαλοπούλας Ferrano Ifantis 80 ml λευκό κρασί 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 κ.σ. βούτυρο …
1 συσκευασία λιγκουίνι 2 συσκευασίες σάλτσα πέστο 1 κιλό γαρίδες 1 φλ. ζωμό 2 σκελίδες σκόρδο 2 -3 πρέζες πάπρικα …
1 συσκευασία λιγκουίνι 2 συσκευασίες σάλτσα πέστο 1 κιλό γαρίδες 1 φλ. ζωμός 2 σκ. σκόρδο 2 -3 πρέζες πάπρικα …
Τα καροτα εχουν εντονα γλυκια γευση και προσθετουμε αλατι και πιπερι στο πεστο …. Συστατικα 3 καροτα μια χουφτα κεφαλοτυρι …
500 γρ. σπαγγέτι 1 συσκευασία pesto Genovese 2 φλ. ζωμός λαχανικών 1/4 φλ. λευκό ξηρό κρασί 500 γρ. γαρίδες καθαρισμένες, …
Ένα κλασσικό πιάτο της Ιταλικής κουζίνας πειραγμένο ως προς τα τυριά για να δοθεί ελληνικός τόνος στη δομή του, αλλά …
Νόστιμες ιδέες για την τελική ευθεία της μεγάλης νηστείας.
20 κανελόνια 3 φιλέτα στήθος κοτόπουλο ψιλοκομμένο 3 κ.σ. ελαιόλαδο 2 καρότα 2 κλωνάρια σέλερυ 1 κρεμμύδι 1 φλ. λευκό …
Aπό την Ευδοκία Φυλακούρη Ημέρα προβολής 3/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ 250 γρ. παπαρδέλες 300 γρ. …
Υλικά συνταγής για τα ζυμαρικά 500γρ. μακαρόνι κοφτό ψιλό (ένα πακέτο) νερό (5L για το βράσιμο) 50γρ. αλάτι (μία χούφτα) …
Μια νόστιμη και ευωδιαστή μακαρονάδα για όλες τις εποχές!
Το πιάτο αυτό τρώγονταν τα καλοκαίρι, που τα αμύγδαλα είναι μικρά και τρυφερά.
Το πέστο μπορεί να γίνει με χιλιάδες διαφορετικούς συνδυασμούς αρκεί να υπάρχει φαντασία, πάμε να δούμε ένα με γεύση ψητής …