Μακαρόνια με Κιμά
Πίσω στα βασικά: Μακαρόνια με Κιμά! Μια άλλη ιδιαιτερότητα της Ελληνικής Μακαρονάδας είναι ότι σερβίρεται με το ζυμαρικό καλά βρασμένο …
Πίσω στα βασικά: Μακαρόνια με Κιμά! Μια άλλη ιδιαιτερότητα της Ελληνικής Μακαρονάδας είναι ότι σερβίρεται με το ζυμαρικό καλά βρασμένο …
Πολλές οι συνταγές για παστίτσιο, όµως αξίζει να δοκιµάσετε την εκδοχή του σεφ Περικλή Κοσκινά, καθότι ισορροπηµένη, ιδιαίτερα γευστική και …
Συνταγή της μαμάς που πάντα πετυχαίνει! Αν ξέρεις τα βασικά, θα σου φανεί εύκολη! Διατηρείται στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 …
Το χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι είναι μια παραδοσιακή Ελληνική συνταγή που παίρνει τα πάνω της κατά τις νηστείες αλλά και… …
Νηστίσιμα, υγιεινά και ιδιαιτέρως γευστικά… δοκιμάστε τη συνταγή!Παρόμοιες συνταγές:Παστίτσιο για χορτοφάγους Σπαγγέτι ολικής με σόγια Γιουβέτσι με σόγια
Πολύ νόστιμη συνταγή! Μερακλίδικη!…
Αγαπημένα, ζουμερά λαζάνια με πλούσια σάλτσα
Η Κερκυραϊκή παστιτσάδα δηλώνω υπευθύνως ότι ΔΕΝ είναι ένα κοκκινιστό πάνω σε χοντρά μακαρόνια του παστίτσιου. Είναι ένα συγκλονιστικά νόστιμο… …
Το Κυριακάτικο φαγητό στο σπίτι, τουλάχιστον στο δικό μας, είναι σχεδόν θεσμός να είναι ένα χορταστικό comfort food, ειδικά όταν …
Τέλος η πιο όμορφη εποχή του χρόνου για μένα κι εγώ έχω ξεμείνει αμανάτι με ένα χταποδάκι με μακαρονάκι κοφτό …
Υλικά συνταγής 800γρ. μοσχαρίσιο κρέας σε μικρά κομμάτια (ελιά ή χτένι) 1½ κούπα κριθαράκι μέτριο 2 κρεμμύδια ξερά μέτρια 2 …
Υπήρξαν κάποιες συνταγές και υλικά που ήταν ο λόγος που ξεκίνησα να μαγειρεύω από πολύ μικρή.
!! Υλικά: 1 χταπόδι περίπου 1 κιλό 300γρ κρθαράκι 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 κοφτή κουταλιά …
Το γιουβέτσι είναι ίσως η επιτομή του Ελληνικού comfort food. Ένα φαγητό που κάνω συχνά, ορέγομαι συχνότερα και το σερβίρω… …
Υλικά Για την σάλτσα ντομάτας 1 μεσαίο ξερό κρεμμύδι τριμμένο η ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ολόκληρη πολτό από 3-4 φρέσκες …
Υλικά της συνταγής μας (ταψί 22 Χ 32) 500 γρ. μακαρόνια barilla για παστίτσιο 700 γρ. κιμά μοσχαρίσιο σπάλα η …
Το γιουβέτσι είναι φαγητό φούρνου και γίνεται συνήθως με μοσχαράκι, αλλά και με κατσικάκι ή κουνέλι, και βέβαια το ζυμαρικό …
Ένα φαγάκι που αξίζει να δοκιμάσετε!Λαζάνια γεμιστά με κιμά κοτόπουλου, και περιχυμένα με μπεσαμέλ γιαουρτιού.Γεύσεις και αρώματα, ενωμένα αρμονικά σε …
Αγαπημένο φαγητό των παιδικών μας χρόνων με αρώματα μαμάς και σπιτιού. Όσα χρόνια κι αν περάσουν όλοι έχουμε στην γευστική …
New Year’s resolutions, μια ακόμη χρονιά μαγειρέματα και έμπνευση επάνω από τις κατσαρόλες, νέες αποφάσεις αλλά και επιμονή για να …