Μοσχάρι γιουβέτσι
Μοσχαράκι γιουβέτσι με κριθαράκι στον φούρνο με φρέσκια τομάτα, κανέλα και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Πώς να δώσετε στο φαγητό γεύσεις …
Μοσχαράκι γιουβέτσι με κριθαράκι στον φούρνο με φρέσκια τομάτα, κανέλα και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Πώς να δώσετε στο φαγητό γεύσεις …
Υλικά συνταγής 800γρ. μοσχαρίσιο κρέας σε μικρά κομμάτια (ελιά ή χτένι) 1½ κούπα κριθαράκι μέτριο 2 κρεμμύδια ξερά μέτρια 2 …
Κυριακή σήμερα και θα σας δώσω μια συνταγή άκρως Κυριακάτικη! Βέβαια καθένας σας θα έχει τη δική του βερζιόν, οπότε …
Υλικά 2 κιλά μοσχάρι 3 κρεμμύδια χοντροκομμένα 3 σκελίδες σκόρδο 1 ποτήρι χυμός ντομάτας 1 κουταλιά πελτέ αλατι πιπέρι μπαχάρι …
Υλικά : 1 κιλό Μοσχαρίσιο κρέας 1/2 κουτ. Βούτυρο 4 φύλλα Δάφνη 4 κουτ. Ελαιόλαδο 1/2 κιλό Κοφτό Μακαρονάκι 1 …
Υλικά για 4 μερίδες 1 κιλό μοσχάρι ποντίκι κομμένο σε μικρά κομμάτια 1/2 κιλό μακαρόνια Νο5 500 γραμ. συμπυκνωμένος χυμός …
Υλικά συνταγής για τα ζυμαρικά 500γρ. μακαρόνια Νο1 ή Νο3 τρυπητά 5 λίτρα νερό 2κ.σ. αλάτι για το κοκκινιστό 1 …
1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες 200 ml. τοματοχυμό 50 ml. ελαιόλαδο 50 γρ. βούτυρο λιωμένο 1 πακέτο κριθαράκι 4 …
Υλικά συνταγής για το μοσχαράκι 1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο …
Το γιουβέτσι είναι κλασικό πιάτο οικογενειακού τραπεζιού που το συναντάμε σε παραλλαγές και στην υπόλοιπη Μεσόγειο και στα Βαλκάνια . …