Linguini με “μενταγιόν” πεσκανδρίτσας
Η πεσκανδρίτσα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο ψάρι.Όσο άσχημη είναι η όψη της, τόσο νόστιμη είναι η γεύση της.Έχει ελάχιστα κόκαλα, …
Η πεσκανδρίτσα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο ψάρι.Όσο άσχημη είναι η όψη της, τόσο νόστιμη είναι η γεύση της.Έχει ελάχιστα κόκαλα, …
To πιο φινετσάτο οσομπούκο είναι το αυθεντικό μιλανέζικο. Μαγική γεύση, χρώμα, άρωμα και άποψη. Παρουσιαστικό και εκτόπισμα αντιστρόφως ανάλογα του …
2 φιλέτα στήθος κοτόπουλο κομμένο σε κύβους 16 κανελόνια 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πιπεριά χρωματιστή ψιλοκομμένη 1/2 ποτήρι λευκό κρασί …
Η σημερινή μας συνταγή αποδεικνύει πώς με απλά υλικά μπορεί να δημιουργηθεί ένα πιάτο εξαιρετικής έμπνευσης και νοστιμιάς! Είχαμε στο …
Χθες θυμήθηκα πως είχαμε στην κατάψυξη αρκετό ζωμό λαχανικών.Αυτή τη φορά όμως τη βρήκα τη λύση: Έφτιαξα ένα πολύ νόστιμο …
Μια νόστιμη σουπίτσα αυγολέμονο για τις κρύες μέρες του χειμώνα και όχι μόνο!
1 κιλό γαρίδες κατεψυγμένες χωρίς το κέλυφος 1 πακέτο κριθαράκι 1 μεγάλο κρεμμύδι 1/2 ποτήρι λευκό κρασί 2 αστεροειδής γλυκάνισους …