Μπατζίνα, η κολοκυθοτυρόπιτα του καλοκαιριού
Μπατζίνα, παραδοσιακή πίτα της Θεσσαλίας χωρίς φύλλο, πανεύκολη, και τραγανή που πήρε το όνομά της από το τοπικό, σκληρό τυρί …
Μπατζίνα, παραδοσιακή πίτα της Θεσσαλίας χωρίς φύλλο, πανεύκολη, και τραγανή που πήρε το όνομά της από το τοπικό, σκληρό τυρί …
Υλικά: 1 κ. Σπανάκι 1/2 μάτσο σέσκουλα 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμύδια 1 ματσάκι άνηθος 1/2 κ. Φέτα 150 γ. Μυζήθρα …
Υλικά 1/2 πακέτο μακαρόνια βρασμένα η ότι μας έχουν περισσέψει λίγη φαρίν απ 3 αυγά 250 γραμ φέτα 1 κούπα …
Υλικά – 1 πακέτο χοντρά μακαρόνια – 250 γρ. βούτυρο – 6 κ.σ. αλεύρι φαρίνα κόκκινη – 4 αυγά – …
Τα υλικά για ταψί διαμέτρου 34εκ Για τη ζύμη 1 κεσεδάκι γιαούρτι 3/4 από ένα κεσεδάκι ελαιόλαδο 500γρ αλεύρι αυτοδιογκούμενο …
…μια πίτα την θέλαμε και του ότι ο τραχανάς είναι ένα από τα υλικά που αρχίζει να έχει την τιμητική …
Για την βάση Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του – 250 γρ Ζάχαρη άχνη – 70 γρ Μαργαρίνη – 120 γρ …
Τραχανοπιτα πο τρωγεται σαν γλυκό καθόσον περιεχει ζαχαρη,κανελα.Είναι αρκετά νοστιμη για όσους αρέσκονται στη γεύση του γλυκού τραχανα.
Τυρόπιτα…ελληνική, αγνή, με τραγανό φύλλο…γέμισε η κουζίνα μοσχοβολιά! Εκείνο το υπέροχα σπιτικό άρωμα ελληνικής πίτας που, σε όποιο μέρος του …
{ Πάντα φτιάχνω γεύσεις και συνδιασμούς που λιμπίζομαι και τρέχουν τα σάλια μου με το που θα τις σκεφτώ! Είναι …