Νουά με σάλτσα λαχανικών και πουρέ γλυκοπατάτας
Υλικά για 3 άτομα: 750 γρ. μοσχαρίσιο νουά σε δίχτυ για να κρατήσει το σχήμα του στο μαγείρεμα 100 ml …
Υλικά για 3 άτομα: 750 γρ. μοσχαρίσιο νουά σε δίχτυ για να κρατήσει το σχήμα του στο μαγείρεμα 100 ml …
Το Κερκυραϊκο Σοφρίτο είναι μια κλασική και αγαλημένη συνταγή και εδώ θα βρείτε την ξεχωριστή εκτέλεση του
Mεζές σε μπουκιές-ντόμινο για κρασί, μπίρα, τσίπουρο ή ούζο. Η τηγανιά με μοσχάρι, άρωμα δενδρολίβανου και ολόκληρες μικρές πατάτες αναβαθμίζει …
1 κιλό χτένι μοσχαρίσιο 1 πράσο (μόνο το λευκό μέρος) 1 κρεμμύδι 1 κ.σ. αλεύρι 100 ml λευκό κρασί 250 …
Υλικά 1 κ. μοσχαρίσιο κιμά, χοντροκομμένο 2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1/2 κονσέρβα φασόλια κόκκινα, βρασμένα 1/2 κονσέρβα καλαμπόκι, βρασμένο 3 …
Από τον Κωνσταντίνο Δαγρυτζίκο 1 κ. μοσχάρι (ελιά)
Στην Ελλάδα συνηθίζουμε να μαγειρεύουμε το μοσχάρι με ντομάτα, σε στυλ κοκκινιστό. Εμείς θα σας προτείνουμε μια συνταγή λίγο διαφορετική …
Αν βρείτε ένα καλό κομμάτι από βιολογικό μοσχάρι, αξίζει να ετοιμάσετε μία παραδοσιακή και πολύ νόστιμη συνταγή, όπως το Κερκυραϊκό …