Ψαρονέφρι με ζεστή σαλάτα Portobello και σάλτσα κρέμας
Υλικά συνταγής 2 κομμάτια ψαρονέφρι (350 γρ. έκαστο) 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ζωμός ψυγείου 1 /2 μικρό μικρό ψιλοκομμένο κρεμμύδι …
Υλικά συνταγής 2 κομμάτια ψαρονέφρι (350 γρ. έκαστο) 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ζωμός ψυγείου 1 /2 μικρό μικρό ψιλοκομμένο κρεμμύδι …
Υλικά συνταγής για το οσομπούκο 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας (από μπούτι- οσομπούκο) 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο 80γρ. βούτυρο 1 ποτήρι λευκό …
Υλικά Σάλτσα: 2 σκελίδες σκόρδο 2 μεγάλα κρεμμύδια ΙΟΟ γρ. καρότα ΙΟΟ γρ. σέλινο 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο 70 γρ. ντοματοπολτός …
Υλικά συνταγής για τα σνιτσελάκια 6 σνίτσελ χοιρινά κομμένα στη μέση 2-3 αυγά 2 φλιτζ. φρυγανιά (περίπου) 1 φλιτζ. αλεύρι …
750 γρ. Μοσχαρίσιο φιλέτο 50γρ. ζαμπόν 1 σκελίδα σκόρδο 2 κλωνάρια μαϊντανού 1/2 ποτηράκι κρασί οπόρτο 1 κούπα ζωμός(από βραστό …
Υλικά συνταγής 1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος 1 αυγό 1 κρεμμύδι, μεγάλο, ψιλοκομμένο 2 μεγάλες φέτες μπαγιάτικο ψωμί, μουλιασμένες σε νερό …
3 κουταλάκια αλεύρι γενικής χρήσης 1 φλ. ζωμός της επιλογής μας ή και νερό 60 γρ. λευκή σοκολάτα 3 κουταλιές …
Υλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι (νουά, μπούτι, ελιά ,χτένι) κομμένο σε μερίδες ή μικρά κομμάτια ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 φλιτζ. …
Το “vitello tonnato” είναι ένα κλασσικό πιάτο της ιταλικής κουζίνας, με ειδικότερα εκείνης της βόρειο-δυτικής άκρης της χώρας, δίπλα στη …
Υλικά συνταγής για τη μαρινάδα ½ φλιτζ. λευκό κρασί 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες 1 ντομάτα κομμένη σε φέτες ⅓ …
Τόσο εύκολο και νόστιμο το συκώτι μας με αυτόν τον τρόπο!
Υλικά 250 γρ. κιμά χοιρινό 250 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 2 φλ. του καφέ ρύζι γλασέ ½ κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο ½ …
Υλικά 800 γρ. ψαχνό αρνίσιο κρέας κομμένο σε κύβους 125 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες Πιπερόριζα καθαρισμένη και κομμένη σε …
Από τον chef Γιώργο Ηλιού Ημερομηνία Προβολής: 07/12/2011…
Λεμονάτο, κρασάτο, καππαράτο και μαϊντανάτο. Ένα εσκαλόπ να γλύφεις τα δάχτυλά σου….
Υλικά (για 6 – 8 άτομα): 2-3 συκωτάκια αρνίσια ή κατσικίσια ½ φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 2 κουταλιές του γλυκού …