Ξεροτήγανα νηστίσιμα
Για τους νησιώτες τα ξεροτήγανα δεν είναι μόνο ένα παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο και Πασχαλινό κέρασμα αλλά τα προσφέρουμε στους γάμους και …
Για τους νησιώτες τα ξεροτήγανα δεν είναι μόνο ένα παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο και Πασχαλινό κέρασμα αλλά τα προσφέρουμε στους γάμους και …
Ένα ψωμάκι, ειδικά φτιαγμένο γι’ αυτούς που αγαπούν την ξεροψημένη κόρα και συνηθίζουν ν’ αφήνουν την ψίχα. Είναι εξαιρετικά γευστικό, …
Πολύ αφράτα. 420 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 30 γρ. μαγιά νωπή ή 10 γρ. ξηρή 150 γρ. γιαούρτι …
Υλικά Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 1 κιλό Μπέικιν πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ 1 κουταλάκι γλυκού Γιαούρτι 1 κεσεδάκι μικρό Ηλιέλαιο …
Σας παρουσιάζω, λοιπόν, στην επίσημη πρώτη του καλοκαιριού (αν και 2 Ιουνίου πια) αυτά τα τραγανά, διπλοψημένα κριτσίνια βουτηγμένα σε …
Υλικα 1 ποτήρι λάδι 1 ποτήρι ηλιέλαιο 2 ποτήρια ζάχαρη 1 ποτήρι ρακι 1 ποτήρι χυμο πορτ/λιου ή πορτ/δα χυμο …
Κοτόπουλο με μέλι και σουσάμι! Δεν είναι γλυκόξινο κοτόπουλο, καμία σχέση με το επίσης πολύ αγαπημένο μας πιάτο! Τρυφερά κομμάτια …
Με τη συγκεκριμένη συνταγή οι λουκουμάδες γίνονται όσο πρέπει αφράτοι, όσο πρέπει “ψωμένιοι” αλλά και νόστιμοι. Απορροφούν ωραία το σιρόπι …
Ψωμί γλυκό πολυτελείας ως γεύση. Το έχω δει από μια αραβική σελίδα.Υλικά 250 ml γάλα 40 gr νωπή μαγιά 700 …
ΥΛΙΚΑ 1,6 Kg αλεύρι (1 Kg αλεύρι για παραδοσιακά ζυμωτά και 0,6 Kg αλεύρι ολικής άλεσης) 60 gr νωπή μαγιά …
Η καλύτερη συνταγή για μελομακάρονο. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα. Γεύση και άρωμα που συναρπάζουν.