ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟΒΟΥΤΥΡΟ
50 ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 300 ΓΡ. ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΑΣΠΡΑ 300 ΓΡ. ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ PORTOBELLO 10 ΓΡ. ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ PORCINI 1 Κ.Γ. ΑΛΕΥΡΙ 4 …
50 ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 300 ΓΡ. ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΑΣΠΡΑ 300 ΓΡ. ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ PORTOBELLO 10 ΓΡ. ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ PORCINI 1 Κ.Γ. ΑΛΕΥΡΙ 4 …
Τα μπιφτέκια με τόνο είναι πολύ νόστιμα, γίνονται πολύ αφράτα. Προτιμάμε τον τόνο Αλοννήσου καθώς είναι ο πιο υγιεινός τόνος και …
Το λάθυρο είναι ένας είδος όσπριου που παράγεται από το φυτό λαθούρι. Το λάθυρο είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη και είναι …
500 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλο 8 φύλλα κρούστας 80 γρ. μπέικον 1 σκελίδα σκόρδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 50 γρ. καλαμπόκι …
Ο κλασσικός κρασομεζές ανεβάζει τη θερμοκρασία στην καρδιά του χειμώνα. Πιο χορταστικός με την προσθήκη της πιτούλας και το γιαουρτάκι …
Τα μανιτάρια από μόνα τους έχουν υψηλή διατροφική αξία με πληθώρα θρεπτικών συστατικών, όπως ιχνοστοιχεία,μέταλλα και βιταμίνες πόσο μάλλον όταν …
Από τον Σταύρο Πεχλιβανίδη ,4 ψωμάκια burger 500 γρ. καπνιστό ζαμπόν Fouantré Ifantis 4 αβγά 3 πατάτες μεγάλες 500 γρ. …
Υλικά: Μπορούμε να το μαγειρέψουμε και σε φόρμες για μάφινς. 500 γρ. καθαρισμένες πατάτες, κομμένες σε 4-6 κομμάτια 120 γρ. …
Δεν μπορώ να περιγράψω τι θεσπέσια γεύση και άρωμα έχουν αυτά τα κοτοπιτάκια!
Υλικά ( 4 άτομα) 4 αφράτα ψωμάκια 1 ματσάκι ρόκα 4 λεπτές φέτες καπνιστό μετσοβόνε Για τις αργοψημένες ντομάτες 4 …
Υλικά για τον “γύρο”: 500 γραμμάρια μανιτάρια πλευρώτους Ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 κουταλιά της σούπας μείγμα μπαχαρικών 1 …