Κλασικό και αγαπημένο: Φάβα με καραμελωμένα κρεμμύδια
Ένας κλασικός συνδυασμός που αγαπιέται ακόμα
Ένας κλασικός συνδυασμός που αγαπιέται ακόμα
αποφάσισα να ισορροπήσω τα αμυλώδη ρεβίθια που παρέα με το πράσο έδιναν μια γλυκιά νοστιμιά, με το τραγανό, καπνιστό σύγκλινο …
Μοσχάρι στο φούρνο μαριναρισμένο σε βότανα, πορτοκάλι και μπαχαρικά! Αν δεν έχουμε φρέσκα βότανα θα βάλουμε μία γεμάτη κουταλιά σούπας …
Η συνταγή έφτασε πριν φτάσω εγώ στο σπίτι και το φαγητό μας έγινε συνοδεύτηκε από φρέσκο ζυμωτό ψωμί της Αναστασίας, …
Ένα μείγμα μυρωδικών της εξοχής μας δείχνει πως να φτιάξουμε, στο σπίτι μας, αυτή η συνταγή. Μέσα σε λίγα λεπτά …
Ψητό χοιρινό με γλυκόξινη σάλτσα.
Όταν ακούμε για φαγητό με κουνέλι ή λαγό, που πάει το μυαλό μας; Ναι, ακριβώς· η πρώτη σκέψη είναι να …
Νόστιμη μαρινάρα για για λευκά κρέατα: χοιρινό, κοτόπουλο, κουνέλι
υλικά 1 κοτόπουλο 40 σκελίδες σκόρδο φρέσκο θυμάρι φρέσκο δεντρολίβανο φρέσκια ρίγανη 2 φύλλα δάφνης 3/4 ποτήρι ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι
Ένα πιάτο που συνδυάζει αρμονικά τις γεύσεις και τα αρώματα του βουνού και τις θάλασσας.Είναι μια εύκολη και γρήγορη συνταγή.
υλικά (για 6 άτομα) 1 χοιρινό ρολό γεμιστό 2kg 750ml κόκκινο ξηρό κρασί 1 πορτοκάλι 1/2 μήλο τριμμένο με την …
Ένα εξαιρετικό πιάτο με μοσχάρι και λαχανικά για το εορταστικό σας, και όχι μόνο, τραπέζι. Μια παραδοσιακή γαλλική συνταγή της …
2-1/2 κιλά χοιρινή σπάλα 1 κ.σ. μουστάρδα με βότανα λίγο ελαιόλαδο 1 μήλο αλάτι πιπέρι φρέσκα βότανα (θυμάρι -δεντρολίβανο) Για …
Γιορτινό το γεύμα μας σήμερα, έτσι για να μπαίνουμε σε πιο χαρούμενη διάθεση…
Μπελαλίδο και χρονοβόρο φαγητό το σημερινό, αλλά πραγματικά υπέροχο!Αξίζει και τον κόπο και τον χρόνο, θα γλείφουν όλοι τα δάχτυλά …
Υλικά > 6 μερίδες αρνάκι γάλακτος > 2 πατάτες > 2 καρότα > 2 πράσα > 100 gr. φασολάκια φρέσκα …
Συνοδεύουμε με ζυμαρικά ή πουρέ πατάτας ή πατάτες που ψήνουμε τυλιγμένες με αλουμινόχαρτο όση ώρα ψήνεται το κουνέλι.
Υλικά : 1 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 16 καρδιές αγκινάρας, κομμένες στη …
Για τις πατατούλες:1,5 κιλό πατάτες1 κ.γ. ρίγανη1 κ.γ. θυμάρι1/2 κ.γ. αλάτι1/2 κ.γ. πιπέριΤα σκεπάζουμε με μία μεμβράνη και τα βάζουμε …
Ελαφρώς αφυδατωμένα ντοματίνια που μαγειρεύονται σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και χρησιμοποιούνται σε γαρνιτούρες και σαλάτες.