Ριζότο με κάστανα, απάκι και εστραγκόν
Ένα καλομαγειρεμένο ριζότο πάντα είναι ευπρόσδεκτο σε κάθε τραπέζι, φέτος δοκίμασε αυτή τη συνταγή για ριζότο με κάστανα, απάκι και …
Ένα καλομαγειρεμένο ριζότο πάντα είναι ευπρόσδεκτο σε κάθε τραπέζι, φέτος δοκίμασε αυτή τη συνταγή για ριζότο με κάστανα, απάκι και …
Και επειδή θα ήταν παράλειψη να μην συμπεριλάβετε στον ανοιξιάτικο μπουφέ σας και μερικές λαχταριστές φωλίτσες, ακολουθεί μια εύκολη συνταγή …
200 γρ. στριφτά μικρά ζυμαρικά ή μικρές πέννες 2 ιταλικά λουκάνικα (salsiccia) ½ φλ. ελαιόλαδο Άλτις 1 πράσο 2 κρεμμύδια …
Πολύχρωμα λαχανικά και οι γεύσεις του λεμονιού και του θυμαριού κάνουν το κριθαράκι αυτό ιδανικό ανοιξιάτικο πιάτο. Μπορούμε να κόψουμε …
Υλικά 1 κιλό καλαμαράκια (μικρά και φρέσκα) ζωμό λαχανικών αρωματικό μπουκέτο από φύλλα δάφνης μαϊντανό και θυμάρι 1 φλιτζάνι βασιλικό …
Φτιάχνουμε τραχανά με την μέθοδο του ριζότο. Η συνταγή είναι του Σεφ Δημήτρη Παμπόρη και παρουσιάστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή…
Ενα νόστιμο, υπέροχο ριζότο σας έχω σήμερα με σπαράγγια που γενικώς εδώ στην Ελλάδα δεν τα έχουμε συμπεριλάβει στο καθημερινό …
Α,σας έχω και τούτο!Γίνεται και νηστίσιμο,αν αντικαταστήσετε με φυτική κρέμα και μαργαρίνη και παραλείψετε εντελώς το τυρί.Μη νομίσετε οτι υπολείπεται …
Ο άνθρωπος τρέφεται με αβγά από τότε που υπάρχει· αβγά κάθε είδους από πιτσουνιού μέχρι κροκόδειλου, ανάμεσα στα οποία της …
Από τον Chef Δημήτρη Παμπόρη…