Ντεμί-γκλας σάλτσα και σκούρος ζωμός κρέατος
Στην γαλλική κουζίνα η ντεμί-γκλας (demi-glace) είναι η πιο πλούσια, συμπυκνωμένη σάλτσα από σκούρο ζωμό κρέατος, με πυκνή ζελατινώδη υφή. …
Στην γαλλική κουζίνα η ντεμί-γκλας (demi-glace) είναι η πιο πλούσια, συμπυκνωμένη σάλτσα από σκούρο ζωμό κρέατος, με πυκνή ζελατινώδη υφή. …
Κυριακάτικο φαγητό για όλη την οικογένεια απλό αλλά τοσο διαφορετικό. Από τα πιο ωραία φαγητό. Μέτριο σε δυσκολία 45 λεπτά …
Ένα πιάτο που θα σας κάνει να γλείφετε τα δάχτυλά σας. Η γεύση του; Μοναδική!
Το ραγού δεν είναι βέβαια τίποτα ξεχωριστό από ένα απλό κοκκινιστό μοσχαράκι, που όλοι αγαπάμε! Όμως για να πετύχεις την …
Για το Κυριακάτικο τραπέζι αυτής της βδομάδας θα φτιάξουμε ένα διαφορετικό ογκρατέν από τα συνηθισμένα! Το κλασικό κοκκινιστό μοσχαράκι με …
Γιορτινό πιάτο ιδανικό για τις ημέρες που έρχονται!
Το πλούσιο χειμωνιάτικο πιάτο-συνώνυμο της υψηλής παραδοσιακής γαλλικής κουζίνας σε απλούστερη, ευκολότερη εκδοχή και συγκριτικά πιο ελαφριά για να τρώγεται …
Υλικά – 1 κιλό μοσχαράκι κότσι σε μερίδες – 1 καρότο σε ροδέλες – 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο – ½ …
Ένα εξαιρετικό πιάτο με μοσχάρι και λαχανικά για το εορταστικό σας, και όχι μόνο, τραπέζι. Μια παραδοσιακή γαλλική συνταγή της …
Υλικά Μοσχάρι 2 1/2 κιλά Κολοκυθάκια 2 τεμ κομμένα μπαστουνάκια Φασολάκια 10 τεμ κομμένα μπαστουνάκια Καρότα 2 τεμ κομμένα μπαστουνάκια …
Μοσχαράκι μπλανκέτ με λευκή σάλτσα και πουρέ λαχανικών. 1,5 κιλό μοσχάρι κότσι με το κόκκαλο σε μερίδες 50-70 ml ελαιόλαδο …
Μια παραλλαγή του κοκκινιστού για αυτούς που τους αρέσουν οι πικάντικες γεύσεις.
Για 4-6 άτομαΥλικά1 κ. μοσχαρίσια σπάλα, σε μικρά κομμάτια10 μεγάλα μανιτάρια σαμπινιόν, κομμένα στη μέση2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα3-4 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες2 …
Μια και μπήκε ο Νοέμβρης, πρέπει ν’αρχίσουμε να σκεφτόμαστε γεύματα πιο κατάλληλα για τον αναπόφευκτο χειμώνα που παραμονεύει, γι’αυτό και …
…σήμερα θα φτιάξουμε ενα νόστιμο πιάτο, τοπική σπεσιαλιτέ της Μανίσα. Τρυφερές μπουκιές κρεατάκι, παραδοσιακά αρνάκι αλλά εναλλακτικά και μοσχαράκι, μαγειρεμένες …
Η Ντίνα Νικολάου φτιάχνει ένα κλασικό κυριακάτικο φαγητό, προσθέτοντας τις δικές της ξεχωριστές πινελιές…
Υλικά: 1 κιλό σπάλα ή ελιά μοσχαρίσια σε μερίδες 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 …
Το απόλυτο χειμωνιάτικο κατσαρολάτο φαγητό φτιάχνει η Ντίνα Νικολάου για αυτό το Σαββατοκύριακο. Σκέτη απόλαυση!…