Μπάμιες φούρνου!
Ένα κλασικό πιάτο κατσαρόλας, σε εκδοχή φουρνιστή! Ο συνδυασμός των συνοδευτικών λαχανικών του σε σωταρισμένη και ωμή μορφή, οδηγεί σε …
Ένα κλασικό πιάτο κατσαρόλας, σε εκδοχή φουρνιστή! Ο συνδυασμός των συνοδευτικών λαχανικών του σε σωταρισμένη και ωμή μορφή, οδηγεί σε …
Το πέστο είναι μία πολύ αρωματική συνατγή από την Ιταλία και αυτό με την κόκκινη πιπεριά ξεχωρίζει.
Τα πουλερικά ήταν ανέκαθεν οι πρωταγωνιστές στο τραπέζι των Χριστουγέννων.Καλοθρεμμένες κότες ή κοκόρια, πάπιες, χήνες και αργότερα γαλοπούλες γεμίζονταν με …
Κυριακάτικο το σημερινό μας φαγάκι!Πρόκειται για χοιρινό καρέ, οι μπριζόλες του χοιρινού δηλαδή, χωρίς όμως το κόκκαλο.Γεμισμένο με ένα σωρό …
2 κιλά μπούτι κοτόπουλου ελευθέρας βοσκής (330 γρ. περίπου η μερίδα) 1 κιλό μανιτάρια πλευρώτους 300 γρ. Arla …
250 γρ. φεγεντίν 30 γρ. ζάχαρη 90 γρ. φουντούκια Φλούδα από 1 λεμόνι 85 γρ. λευκή σοκολάτα 400 γρ. Arla …
Υλικά για ταρτιέρα 25 εκ.: Για τη ζύμη: 100 γρ. αλεύρι 50 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 80 γρ. μαργαρίνη ή βούτυρο …
5 αβγά 100 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 300 γρ. γιαούρτι 50 γρ. πεκορίνο 1 κ.σ. θυμάρι 100 γρ. …
Από τον Chef Δημήτρη Αγοραστό Ημέρα προβολής 18/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ Για 4 άτομα 1,5 …
Πως τα πάτε με την παντζαροσαλάτα; Διότι αν σας αρέσει και μάλιστα σκορδάτη, τότε θα σας αρέσουν και αυτά τα …
Πολύ νόστιμος συνδυασμός είναι μοσχαρίσιες μπριζόλες με παντζάρια! Σας παρουσιάζουμε και μια απλή μαρινάδα για τις μοσχαρίσιες αλλά και ένα …
Πάντως, σας εξομολογούμαι ότι μετά την πρώτη δοκιμή, το μπεφ Αρλεζιέν έχει καθιερωθεί μέσα στο ρεπερτόριο των πιάτων που φτιάχνω …
Α,σας έχω και τούτο!Γίνεται και νηστίσιμο,αν αντικαταστήσετε με φυτική κρέμα και μαργαρίνη και παραλείψετε εντελώς το τυρί.Μη νομίσετε οτι υπολείπεται …