Μοσχαράκι γιορτινό, με κάστανα και δαμάσκηνα
Μια συνταγή που θα κλέψει τις εντυπώσεις, στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας. Μοσχαράκι γιορτινό, με κάστανα και δαμάσκηνα. Αξίζει να το …
Μια συνταγή που θα κλέψει τις εντυπώσεις, στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας. Μοσχαράκι γιορτινό, με κάστανα και δαμάσκηνα. Αξίζει να το …
Τις προάλλες που λέτε ήθελα να φτιάξω γίγαντες, αλλά είχα όρεξη για κάτι διαφορετικό. Πέραν από τους κλασικούς πλακί τους …
Εδώ είμαστε και πάλι, με μια τελείως χειμωνιάτικη πρόταση, εν όψει των κρύων ημερών που επιστρέφουν. Χοιρινό με κάστανα και …
Αντί να χρησιμοποιήσουμε μια τεράστια γαλοπούλα, το καλύτερο είναι να χρησιμοποιήσουμε το στήθος της γαλοπούλα και να το γεμίσουμε και …
Χριστουγεννιάτικη γεμιστή γαλοπούλα με μια γέμιση χωρίς συκωτάκια ή κιμά. Μια γέμιση με νόστιμο ρύζι, αναμεμειγμένο με ξηρούς καρπούς, όπως …
Με οδήγησε, μέσα από τις υποδείξεις της που βρήκα εδώ σε ένα φαγητό υπέροχο μέσα στην απλότητά του, που μου …
Γιορτινό πιάτο ιδανικό για τις ημέρες που έρχονται!
Όταν μαγείρεψα πρώτη φορά αυτό το φαγητό πριν δυο χρόνια περίπου δεν πίστευα το πόσο νόστιμο είναι ! Χορτοφαγικό …
Υλικά – 1 γαλοπούλα (περίπου 4 κιλά) – 400 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος – 1 φλ. ελαιόλαδο – ½ φλ. κρασί …
Πρόταση για εορταστικό χειμωνιάτικο τραπέζι και όχι μόνο…Το κρέας πολύ γευστικό, οικονομικό, τρώνε πολλά άτομα, οπότε λέμε να το βάλουμε …
500 γραμμάρια ρύζι καρολίνα λάις 1,5 λίτρο ζωμό κότας 1/2 κιλό συκωτάκια κότας 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 ποτηράκι λευκό κρασί …
Κυνήγι. Δασόβιο αγριογούρουνο μαριναρισμένο με κρασί και σιγομαγειρεμένο με λαχανικά και κάστανα, στη γάστρα ή στην κατσαρόλα. Το εξαιρετικό κρέας …
1 κοτόπουλο ΚΑΤΣΙΓΑΡΑΚΗΣ ελαιόλαδο Αλάτι, πιπέρι Για το ζωμό λαιμός και φτερούγες κοτόπουλου ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμμύδι κομμένο στα 4 …
1 μέτριο κοτόπουλο 8 μικρές πατάτες 8 μικρά καρότα 8 άσπρα μανιτάρια 8 φουντίτσες από μπρόκολο 1 μεγάλο κρεμμύδι σε …
1 κοτόπουλο ΚΑΤΣΙΓΑΡΑΚΗΣ ελαιόλαδο Αλάτι, πιπέρι Για το ζωμό λαιμός και φτερούγες κοτόπουλου ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμμύδι κομμένο στα 4 …
Μια βελουδένια καστανόσουπα είναι η υπεραξία του comfort food. Μεταφέρει τη θαλπωρή απ’ το τζάκι στο τραπέζι,διασπείρει τις γήινες γεύσεις …
Μοσχάρι νουά με δαμάσκηνα, βερίκοκα και κάστανα, μια πολύ γευστική πρόταση για το φετινό μας χριστουγεννιάτικο ή γενικά εορταστικό τραπέζι! …
Υλικά συνταγής ½ κιλό μοσχάρι (νουά) κομμένο σε κύβους ½ κιλό χοιρινό (από λαιμό) κομμένο σε κύβους 1 φλιτζ. ελαιόλαδο …
Από τον Chef Χρήστο Αθανασιάδη Ημέρα προβολής 27/11/2013. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ 500 γρ. μοσχάρι σε …
Ένα από τα πολύ αγαπημένα μου φαγητά, που αρέσει πάρα πολύ στα παιδιά, αλλά είναι και ένα εξαιρετικό πιάτο, για …