πιτσούνια με παντζάρια από καλό βόλι
Το κρέας τους θυμίζει πάπια. Είναι σκούρο, μεταξένιο, συγκριτικά λίγο, αλλά πολύ νόστιμο. Όταν συνδυάζεται με τα πορφυρά λαχανικά γίνεται …
Το κρέας τους θυμίζει πάπια. Είναι σκούρο, μεταξένιο, συγκριτικά λίγο, αλλά πολύ νόστιμο. Όταν συνδυάζεται με τα πορφυρά λαχανικά γίνεται …
Υπέροχο φαγητό που αρέσει σε όλους! 1.200 γρ. μοσχάρι, σπάλα, στήθος ή κιλότο ολόκληρο κομμάτι 3-4 σκ. σκόρδο αλάτι πιπέρι …
Στα χνάρια του ριζότο με αποτέλεσμα που θα ζήλευε η ιταλική γεύση. Καπνιστό και μελωμένο κριθαράκι με απάκι. Πλούσιο σε …
Τα λόγια είναι ΄περιττά νομίζω……φτιάξτε την και για τις γιορτές και αφήστε τους όλους άφωνους!!!! Μια πλούσια σε γεύση, αρώματα,υλικά …
Σήμερα τόλμησα να κάνω αυτή τη συνταγή με σπάλα από χοιρινό. Το αποτέλεσμα ήταν καταπληκτικό! Το κρέας και η σάλτσα …
500 γρ. τρυφερό άπαχο μοσχαρίσιο κρέας κομμένο σε κύβους 1 κουταλιά κοινό αλεύρι 250 ml δυνατό κόκκινο κρασί 4 σκελίδες …
Υλικά συνταγής 1,2 κιλό βουβάλι ελιά (χωρίς κόκκαλο) 1 λίτρο ζωμό κρέατος ή νερό 600γρ. κυδώνια καθαρισμένα κομμένα φέτες με …
Tα μοσχαρίσια ή βοδινά μάγουλα δεν είναι τα πραγματικά μάγουλα της αγελάδας ή του βοδιού, αλλά ο μυς του μάγουλου …
Είναι μια εύκολη και μυρωδάτη συνταγή.
Το κυριακάτικο τραπέζι είναι μια ευκαιρία να βρεθούν όλα τα μέλη της οικογένειας και να απολαύσουν ένα γεύμα μακριά από …