Διαφορετική γαλοπούλα γεμιστή με δαμάσκηνα, βερίκοκα και ξηρούς καρπούς
Η συνταγή για την πιο νόστιμη γαλοπούλα που έχετε φάει ποτέ. Γεμιστή με δαμάσκηνα, βερίκοκα και ξηρούς καρπούς. Ιδανική για …
Η συνταγή για την πιο νόστιμη γαλοπούλα που έχετε φάει ποτέ. Γεμιστή με δαμάσκηνα, βερίκοκα και ξηρούς καρπούς. Ιδανική για …
Αυτή η συνταγή είναι πολύ επιτυχημένη. Έχω ξαναφτιάξει σχεδόν την ίδια με κάποιες βασικές διαφορές στα υλικά και στη διαδικασία. …
Υλικά Για την γέμιση 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη 1 μεγάλο καρότο βρασμένο κομμένο σε κύβους …
Υπέροχα μελωμένο χοιρινό με βερίκοκα (γίνεται και με δαμάσκηνα), με το τρυφερό σιγομαγειρεμένο κρέας μέσα στην πλούσια γλύκα των ξερών …
Υλικά – 1 γαλοπούλα (περίπου 4 κιλά) – 400 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος – 1 φλ. ελαιόλαδο – ½ φλ. κρασί …
Αυτή η γέμιση αρέσει πολύ στα παιδιά μου. Κάθε χρόνο τη φτιάχνω και δε βαριούνται να την τρώνε ακόμη και …
Στο σπίτι μας δεν μπήκε ποτέ η γαλοπούλα, ούτε Χριστούγεννα ούτε Πρωτοχρονιά! Εμείς οι άνθρωποι της επαρχίας (στην Στερεά Ελλάδα) …
Υλικά Πιπεριές 15 τεμ πράσινες ανοιχτόχρωμες Κρεμμύδια ξερά 12 μέτρια Ρύζι Καρολίνα 1 ποτήρι Κουκουνάρια 1 φλιτζανάκι του καφέ Σταφίδες …
1 κιλό χταπόδι βρασμένο 500 γρ. κρεμμύδια 3 μήλα 100 γρ. τζίντζερ ρίζα 100 γρ. ξερά βερίκοκα 100 γρ. σταφίδες …
Υλικά Για την γέμιση Μοσχαρίσιος κιμάς 300 γρ. Ρύζι Καρολίνα ή κίτρινο ρύζι μακρύκοκκο 300 γρ. Ελαιόλαδο 100-150 γρ. Κουκουνάρι …
Ένα ιδιαίτερο, παραδοσιακό φαγητό, που αξιοποιεί τα εποχικά λαχανικά αλλά και φρούτα.
Τα υλικα της εποχης αλλα και οι γιορτες, μας φερνουν γλυκοξινες γευσεις στο τραπεζι. Ετσι ενα ωραιο κομματι νουα απο …