Κότα Μιλανέζα η εμβληματική!
Η κότα μιλανέζα είναι ένα πιάτο γιορτή από μόνο του, θέλει παρέα τουλάχιστον 4 πεινασμένων ατόμων και είναι ιδανικό για …
Η κότα μιλανέζα είναι ένα πιάτο γιορτή από μόνο του, θέλει παρέα τουλάχιστον 4 πεινασμένων ατόμων και είναι ιδανικό για …
Θα φτιάξουμε ένα πολύ νόστιμο ρύζι το οποίο σερβίρεται σαν συνοδευτικό στα φαγητά μας, αλλά μπορούμε να το φάμε και …
ΥΛΙΚΑ: 250γρ.(μισο πακετο) ρύζι κίτρινο (τυπου Αμερικης) 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο 1μικρο ξερο κρεμμυδι ψιλοκομμενο 1 …
Η κλασική συνταγή γεμιστών με μια έξτρα πινελιά… 5 ντομάτες 4 πιπεριές 1 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 φλ. τσαγιού ρύζι …
Αν πιστεύετε ότι ο σωστός τρόπος για να μαγειρέψουμε έναν κόκορα και μάλιστα χωριάτικο, είναι να τον κάνουμε μακαρονάδα με …
Μια καταπληκτική γέμιση, για χωριάτικα κοτόπουλα, κότες και κοκόρια, αλλά και για τη γαλοπούλα μας. Χωρίς συκωτάκια, γι᾿ αυτούς που …
Ένα κύριο γεύμα σαν το σημερινό απαιτεί και το κατάλληλο συνοδευτικό! Τι καλύτερο από το λεγόμενο “κόκκινο ρύζι”; Ουσιαστικά δεν …
Υλικά1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες 2 καρότα περασμένα στον τρίφτη 2 φλιτζάνια ρύζι κίτρινο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο ελαιόλαδο 4 …
Υλικά: 200γρ ρύζι (κίτρινο) 2 μέτρια καρότα 1 φλ.καφέ αρακά 1 φρέσκο κρεμμύδι 1 κόκκινη πιπεριά 1 πράσινη πιπεριά 1 …