Πικάντικη φασολάδα
Καπότε ένας καθηγητής μαγειρίκης είχε πει οτι ακομή και στις σούπες τα λαχανικά τα σοτάρεις, το δοκιμάσα λοιπόν και το …
Καπότε ένας καθηγητής μαγειρίκης είχε πει οτι ακομή και στις σούπες τα λαχανικά τα σοτάρεις, το δοκιμάσα λοιπόν και το …
Μία σούπα φτιαγμένη με βάση τις φακές, αυτό το με γεμάτη γεύση πιάτο γίνεται με την προσθήκη ρυζιού αλλά και …
Για τα κεφτεδάκια 300 γρ. ανάμεικτο κιμά μοσχάρι -χοιρινό 2 μέτρια τριμμένα κρεμμύδια 2 φέτες μουσκεμένο και στημένο ψωμί 1 …
Είναι η γνωστή και αγαπημένη σε όλους (και ιδιαίτερα στα παιδιά) μακαρονάδα με κεφτεδάκια, με τη διαφορά ότι το κρέας …
Και ξεκινάμε με μία συνταγή για το αγαπημένο μας παστίτσιο, που αυτή τη φορά το φτιάχνουμε κάπως διαφορετικά! Με κιμά …
Τα ρεβυθοπιτάκια αυτά, είναι συνταγή της πολύ καλής μου φίλης, της Πηνελόπης. Γίνονται πολύ νόστιμα, είναι εύκολα στην παρασκευή τους …
Τα ξερά φασόλια, εκτός από την κλασική μας φασολάδα, μπορούμε να τα κάνουμε και κροκέτες. Γίνονται ένας πολύ νόστιμος μεζές, …
Σήμερα τόλμησα να κάνω αυτή τη συνταγή με σπάλα από χοιρινό. Το αποτέλεσμα ήταν καταπληκτικό! Το κρέας και η σάλτσα …
Νόστιμοι κολοκυθοκεφτέδες με πατάτα και καρότο. 3 μεγάλα κολοκυθάκια 2 μεσσαίες πατάτες 1 μεγάλο καρότο 1 κρεμμύδι 2 κ.σ ελαιόλαδο …
Υλικά Κιμάς μοσχαρίσιος 350 γρ Κιμάς χοιρινός 350 γρ Κρεμμύδι 1 μεγάλο Ρύζι καρολίνα 1 φλυτζανάκι του καφέ Πατάτες 4 …
……… με δροσερη και αναλαφρη σος γιαουρτιου (2η συνταγη!) Χρειαζομαστε 2 καρότα τριμμένα 1 αυγό ολοκληρο χτηπημενο 2 κουταλιές μαϊντανό …
Υλικά Κιμάς μοσχαρίσιος 1200 γρ. Κρεμμύδι ξερό 1 1/2 τεμ. Ψωμί 300 γρ. Πράσινες πιπεριές γεμιστές με αμύγδαλα 15 τεμ. …
Όπως και με τον κανονικό μουσακά, μπορούμε να τον φτιάξουμε μόνο με μελιτζάνες, ή μαζί με πατάτες.Το γευστικό αποτέλεσμα είναι …
Στην ελληνική κουζίνα τα λαχανικά έχουν την τιμητική τους. Ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού υπάρχουν σε αφθονία σε κήπους και …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118” 24/04/2013 – ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ – ΣΦΑΚΙΑΝΗ ΠΙΤΑ
Υλικά συνταγής για τη ζύμη αλεύρι περίπου 3 κούπες 3 κούπες γάλα 1 κ.σ. ελαιόλαδο ή 1 κ.σ. λιωμένη μαργαρίνη …