Τεμπέλικα κολοκύθια με κιμά
Η παρακάτω συνταγούλα μας προέκυψε τυχαία. , διότι περίσσεψε μισός κιμάς από τη γέμιση των κολοκυθιών και έπρεπε κάτι να …
Η παρακάτω συνταγούλα μας προέκυψε τυχαία. , διότι περίσσεψε μισός κιμάς από τη γέμιση των κολοκυθιών και έπρεπε κάτι να …
Το Μπλανκέτ ντε Βω (Blanquette de Veau) είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές οικογενειακό πιάτο θαλπωρής της κλασικής Γαλλικής κουζίνας. Το πρώτο …
Έψαχνα σε μία γιορτή να κάνω μία διαφορετική συνταγή με χοιρινό, κάπου σε ένα site βρήκα μία παρεμφερή συνταγή και …
Ένα χειμωνιάτικο αγαπημένο φαγάκι, εξίσου νόστιμο και χωρίς την προσθήκη κρέατος. Δοκιμάστε το και λατρέψτε το! Λίγα μυστικά ακόμα Οι …
…
Η συνταγή που θα σας παρουσιάσω πιο κάτω έχει να κάνει με ένα παιχνίδι μεταξύ του παρελθόντος και του σήμερα …
Η κότα μιλανέζα είναι ένα πιάτο γιορτή από μόνο του, θέλει παρέα τουλάχιστον 4 πεινασμένων ατόμων και είναι ιδανικό για …
Ναι μεν νηστίσιμο, αλλά αρκετά νόστιμο για κάθε μέρα του χρόνου 🙂
Υλικά Για την γέμιση 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη 1 μεγάλο καρότο βρασμένο κομμένο σε κύβους …
Υλικά 1+1/2 κιλά κότα 2-3 καρότα κομμένα σε μεγάλα κομμάτια 1 κλαδάκι σέλινο με την ρίζα [κομμένο] 1/2 φλιτζάνι τσαγιού …
Υλικά 500 γραμ. κιμά μοσχαρίσιο 1 κουπάκι του καφέ ρύζι 5-6 κλωνιά μαιντανό 1 τριμμένο μέτριο ξερό κρεμμύδι στο τρίφτη …
Το Κυριακάτικο τραπέζι έχει άρωμα και γεύση ενός κλασικού φαγητού που όλοι το έχουμε δοκιμάσει. Μοσχαράκι λεμονάτο λοιπόν αλλά αντί …
Πλούσια γεύση και πλούσια υλικά σ’ αυτό το πιλάφι με κοτόπουλο. Μια συνταγή που θα αρέσει σε μικρούς και μεγάλους.Υλικά: 1 …
Είναι και εκείνες οι πατάτες που είδα να μαγειρεύονται και να χυλώνουν υπέροχα μαζί με το ψάρι που με ξετρέλαναν… …
Πεντανόστιμες αγκινάρες με συνταγή από την Πόλη που το κάνει να μελώνει στην κατσαρόλα και να μην το χορταίνουμε. …
1 λάχανο αφράτο και ελαφρύ Για τη γέμιση 500 γρ. κιμά ανάμικτο (αρνί και χοιρινό ή μοσχάρι και χοιρινό) 2 …
8 μπούτια κοτόπουλου (κοπανάκι) 2 κρεμμύδια 1 καρότο 3 σκελ. σκόρδο 3 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. βούτυρο Lurpak 3 κ.σ. …
Φραγκόκοτα λεμονάτη στην κατσαρόλα με κλασική γαλλική σάλτσα suprême, με ολόκληρους κόκκους πολύχρωμου πιπεριού, αρωματισμένη φυσικά κατά τις δικές μας …
Χειμωνιάτικο,ζεστό φαγάκι,βελουδένιο στη γεύση…. Για μέρες παγωμένες,με βοριά,είτε ηλιόλουστες,είτε χιονισμένες… Για ρετρό ουρανίσκους που αγαπούν να θυμούνται, μα, και να …
Φτιάξτε το σαν κακαβιά, μ᾿ ένα και μόνο ψάρι. Γίνεται μια νοστιμότατη ψαρόσουπα, που θα ξετρελάνει εσάς και τα παιδιά …