Κοχύλες γεμιστές με μανιτάρια
Και κάπως έτσι φτάνουμε στο τέλος του 2017. Σκεφτόμενη τι να σας μαγειρέψω για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, αμέσως μου ήρθαν …
Και κάπως έτσι φτάνουμε στο τέλος του 2017. Σκεφτόμενη τι να σας μαγειρέψω για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, αμέσως μου ήρθαν …
Ένα κομμάτι αφράτου, μαλακού και υγιεινού, με εξαιρετικά υλικά, και ένα φλιτζάνι από το αγαπημένο μας ρόφημα πάντα μας βοηθάνε …
Αν υπάρχει ένα αρωματικό που πραγματικά με συνεπαίρνει, αυτό είναι ο φρέσκος κόλιαντρος. Όπου και να τον βάλει κανείς, αναβαθμίζεται …
Σήμερα σας προτείνουμε μια light εκδοχή του που μπορείτε να τη γευτείτε χειμώνα αλλά και καλοκαίρι. Ο βασιλικός εκτός από …
Ναι μεν νηστίσιμο, αλλά αρκετά νόστιμο για κάθε μέρα του χρόνου 🙂
Πρόσφατα έφτιαξα το φαγάκι που σας παρουσιάζω σήμερα, το οποίο έγινε απίθανο κ μας ενθουσίασε στον μέγιστο βαθμό. Θέλει τον …
Τα πουλερικά ήταν ανέκαθεν οι πρωταγωνιστές στο τραπέζι των Χριστουγέννων.Καλοθρεμμένες κότες ή κοκόρια, πάπιες, χήνες και αργότερα γαλοπούλες γεμίζονταν με …
1 συσκευασία Penne Rigate 300 γρ. αρακάς 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι 2-3 φρέσκα κρεμμύδια 1 πράσο 1 κεφάλι …
Τα υλικά (για 2 άτομα) για τα φιλετίνια 2 φιλέτα στήθος κοτόπουλου (χωρίς πέτσα) 1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι 2 % …
Τα καροτα εχουν εντονα γλυκια γευση και προσθετουμε αλατι και πιπερι στο πεστο …. Συστατικα 3 καροτα μια χουφτα κεφαλοτυρι …
Την σημερινή πρόταση αποτελεί ένα καταπληκτικό ριζότο με καστανό ρύζι, λαχανικά, cranberries και σταφίδες. Ριζότο γεμάτο αρώματα και γεύσεις μαζεμένα …
Στον τόπο καταγωγής μου τα Δωδεκάνησα, το γεμιστό αρνί ή κατσίκι αποτελεί απαράβατο έθιμο για το Πασχαλινό τραπέζι.Στην Κάρπαθο το …
Άλλο ένα κεϊκάκι, χωρίς: βούτυρο, ζάχαρη, αυγά, μίξερ. Πανεύκολο, πολύ νόστιμο, νηστίσιμο (έρχεται και η Σαρακοστή) και υγιεινό. Ταιριάζει πολύ …
Μπορεί να μην φτιάχνω συχνά ψάρι, αλλά όταν φτιάχνω το κάνω νόστιμο 🙂 Η παρακάτω συνταγή έγινε στα πλαίσια “μαγειρεύω …
Σερβίρουμε το πιλάφι αυτό ως παράπλευρο πιάτο με ψάρι ή κοτόπουλο. Μπορούμε να τροποποιήσουμε το πιλάφι χρησιμοποιώντας άλλα λαχανικά της …
Από τον Chef Βασίλη Κοτσάτο ,500 γρ. χταπόδι 1 καρότο 1 κρεμμύδι 1 δαφνόφυλλο 2 κ.σ. ξύδι 300 γρ. κριθαράκι …
Ξέρετε πως οι γαλοπούλες ελευθέρας βοσκής πετάνε μικρές αποστάσεις; πως ανεβαίνουν και κάθονται πάνω στα δέντρα; ναι, ναι! παρά τον …
Το σημερινό είναι ένα πιάτο αραβικής προέλευσης, πολύ διαδεδομένο στη Βόρεια Αφρική και ιδιαίτερα στο Μαρόκο. Χρώματα, μυρωδιές και γεύσεις …