Γιουβέτσι με μοσχαράκι
1 κιλό μοσχάρι (ποντίκι, καπάκι, χτένι είναι τα κομμάτια που προτιμώ) 500 γρ. κριθαράκι χοντρό 5 κ. σούπας ελαιόλαδο και …
1 κιλό μοσχάρι (ποντίκι, καπάκι, χτένι είναι τα κομμάτια που προτιμώ) 500 γρ. κριθαράκι χοντρό 5 κ. σούπας ελαιόλαδο και …
Τα λαζάνια είναι ένα πολύ νόστιμο ζυμαρικό, που μπορούμε να τα μαγειρέψουμε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Ένας από τους πιο …
Στον τόπο καταγωγής μου τα Δωδεκάνησα, το γεμιστό αρνί ή κατσίκι αποτελεί απαράβατο έθιμο για το Πασχαλινό τραπέζι.Στην Κάρπαθο το …
Πιθανόν η νοστιμότερη πίτα που υπάρχει. Φτιάξτε τη και δοκιμάστε τον υπέροχο συνδυασμό κιμά και πράσου. Μάλιστα με το χωριάτικο …
,1½ κιλό αγριογούρουνο χωρίς κόκκαλο 3-4 καρότα 3 κρεμμύδια ξερά 1 κλων. σέλερι 4-5 σκελ. σκόρδο 2 κ.σ. μαϊντανό 2-3 …
Όπως και με τον κανονικό μουσακά, μπορούμε να τον φτιάξουμε μόνο με μελιτζάνες, ή μαζί με πατάτες.Το γευστικό αποτέλεσμα είναι …
Συστατικα ζυμης 500γρ.αλευρι 1φλ.χλιαρο νερο 2 φακελακια μαγια 1κ.γ αλατι 1κ.γ ζαχαρηλιγο ριγανη λιγο πιπερι κοκκινο γλυκο και λιγο μαυρο . (1 κροκο αυγο για αλειμμα )Για τη …
Από τις πιο λατρεμένες μακαρονάδες, ειδικά των παιδιών. Αν διπλασιάσουμε την ποσότητα του γάλακτος και λιγοστέψουμε το νερό, γίνεται ακόμα …