Ψωμί χωρίς Ζύμωμα με Καρύδια & Σταφίδες
Ψωμί χωρίς ζύμωμα: το ξέρουμε, το έχουμε φτιάξει και μάς αρέσει. Όμως το συγκεκριμένο είναι ιδιαιτέρως γευστικό που έχει να …
Ψωμί χωρίς ζύμωμα: το ξέρουμε, το έχουμε φτιάξει και μάς αρέσει. Όμως το συγκεκριμένο είναι ιδιαιτέρως γευστικό που έχει να …
½ κιλό μπακαλιάρο κατεψυγμένο Trata on ice 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 πράσο μεγάλο 1-2 σκελ. σκόρδο 1 ματσ. μαϊντανό ½ …
16 λαζάνια 1/4 φλ. ελαιόλαδο 1 κιλό μανιτάρια φρέσκα ψιλοκομμένα 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1-1/2 φλ. καρύδια ψιλοκομμένα, όχι αλεσμένα 2 …
1 κοτόπουλο ΚΑΤΣΙΓΑΡΑΚΗΣ ελαιόλαδο Αλάτι, πιπέρι Για το ζωμό λαιμός και φτερούγες κοτόπουλου ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμμύδι κομμένο στα 4 …
1 κοτόπουλο ΚΑΤΣΙΓΑΡΑΚΗΣ ελαιόλαδο Αλάτι, πιπέρι Για το ζωμό λαιμός και φτερούγες κοτόπουλου ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμμύδι κομμένο στα 4 …
Υλικά για 4 μερίδες 800 γρ. φιλέτο κοτόπουλου (στήθος ή μπούτι) ΠΙΝΔΟΣ 500 γρ. γιαούρτι Στραγγιστό Complet Οικογενειακό 2% λιπαρά …
ΥΛΙΚΑ 1/2 κιλό κιμά κοτόπουλο (500) 1 κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 4 κουταλιές ελαιόλαδο 500 γραμ. ζεματισμένο σπανάκι 250 γραμ. …
2 κιλά μελιτζάνες τσακώνικες 2 κιλά πατάτες 4 σκελ. σκόρδο 1 φλ. γάλα εβαπορέ 1 φλ. καρύδια ½ φλ. …
Αυτή η τάρτα είναι από τις αγαπημένες μου. Εύκολη, νόστιμη, με καρυδάκι στη ζύμη της βάσης για ιδιαίτερη νοστιμιά. Μπορούμε …
Ξέρω, ξέρω ένα αλμυρό κέικ ακόμα! Mα είναι τόσο νόστιμα κι τόσο εύκολα αυτά τα κέικ που δεν μπορώ να …
Μιας και είμαι γέννημα θρέμμα Σερρών δεν θα μπορούσα να μην ξεκινήσω την ενότητα των παραδοσιακών συνταγών με κάτι άλλο. …
Παντζαροκεφτεδες…ενα πεντανοστιμο νηστισιμο ορεκτικομε υπεροχη γευση και αρωμα…Δοκιμαστε τους!!!ΥΛΙΚΑ300 γρ.παντζαρια βρασμενα (καθαρο βαρος)και τριμμενα100 γρ,παξιμαδια μουλιασμενα3 φρεσκα κρεμμυδακια ολοκληρα ψιλοκομμενα1 …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118” 24/04/2013 – ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ – ΣΦΑΚΙΑΝΗ ΠΙΤΑ
Υλικά 2 φλιτζ. τσαγιού αλεύρι 3 αυγά 150 ml Flora Soft με βούτυρο λιωμένη 100 ml γάλα 250 γρ. φέτα …
Υλικά για την τάρτα 250 γρ. αλεύρι 170 ρ. βούτυρο 1 κρόκος αυγού 5 κ.σ. νερό Λίγο αλάτι Για τη …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό…