Λαχανοντολμάδες με ρύζι και κιμά
Must φαγητό για το τραπέζι των Χριστουγέννων., Άτομα: 8, Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα, Χρόνος ψησίματος: 1 ώρα, Κόστος: 10 €
Must φαγητό για το τραπέζι των Χριστουγέννων., Άτομα: 8, Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα, Χρόνος ψησίματος: 1 ώρα, Κόστος: 10 €
Ένα πολύ νόστιμο και εύκολο φαγητό!
Τέλειο φαγητό, αγαπημένο. Ένα καθαρά χειμωνιάτικο αλλά και γιορτινό φαγητό. Κάθε πρωτοχρονιά έχουν την τιμητική τους μαζί με τα ντολμαδάκια …
Υλικά 1 λάχανο αφράτο Για τη γέμιση: 500 γραμμ. κιμά μοσχαρίσιο 2 ξερά κρεμμύδια τριμμένα 2 – 3 …
Μπελάς που αξίζει όμως. Πιστέψτε με! Αν θα τους ξαναφτιάξω παρόλο που είναι μπελάς; Ναι. Θα τους ξαναφτιάξω και μάλιστα …
Όπου Βαγγελίτσα, η μανούλα μου!Τους περίφημους ντολμάδες της, μας τους μαγείρεψε κάποια μέρα και τους απολαύσαμε με την Έλενα, την …
Υλικά συνταγής για τη γέμιση 1 μεγάλο λάχανο 1 κιλό κιμάς (800γρ. μοσχάρι και 200γρ. χοιρινό). 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 …
Υλικά: 1 λάχανο μετρίου μεγέθους: για τη γέμιση : 1/2 κ. κιμά μοσχαρίσιο, 2 φλ. καφέ ρύζι καρολίνα, …
Υλικά – 1 λάχανο μέτριο – 600 γρ. κιμά μοσχαρίσιο – 1 φλ. ρύζι – 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα – 3 …
Υλικά 1 μεγάλο λάχανο (2 ½ κιλά περίπου) 1 κιλό κιμά ανάμεικτο (μοσχαρίσιο+χοιρινό) 2 φλιτζ. τσαγιού ρύζι νυχάκι 1 κρεμμύδι …
1 μεγάλο λάχανο όχι πολύ βαρύ 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο 100 γραμμάρια ρύζι Καρολίνα 4 κ.σ. …
Λίγοι θα τους αντισταθούν! Κάθε χρόνο οπωσδήποτε κάποια από τις μέρες των εορτών θα φτιάξουμε λαχανοντολμάδες με κιμά. Πολλές χρονιές …
Σήμερα μαγειρεύουμε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά φαγητά της Κοζάνης που μαγειρεύουν κάθε χρόνο τουλάχιστον 2-3 φορές οι Κοζανίτες τα …
Λαχανοντολμάδες μμμμμ….!!! Αγαπημένο μας φαγητό οικογενειακώς και τόσο νόστιμο που αξίζει κανείς να το φτιάχνει πού και πού παρά την …
500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 15-20 λαχανάκια Βρυξελλών 200 γρ. ρύζι 1 κρεμμύδι ξερό 1 ζωμό κότας Knorr Σπιτικός ½ ματσ. …
Υλικά Λάχανο λευκό 1 μέτριο μαλακό Κιμάς μοσχαρίσιος και χοιρινός 600 γρ Κρεμμύδι ξερό 1 μεγάλο τριμμένο Ρύζι 1 φλιτζάνι …
Λεμονάτοι λαχανοντολμάδες στο φούρνο. Μυρωδάτοι, γευστικοί και εύκολοι στην παρασκευή τους! Δοκιμάστε τους!
Λαχανοντολμάδες αυγολέμονο στο ταψί. Με όλη τη γεύση και την μυρωδιά τους, αλλά χωρίς τον κόπο της κλασσικής συνταγής! Δοκιμάστε …
Η συνταγή γι’ αυτούς τους λαχανοντολμάδες θα μας απαλλάξει από το ομοιόμορφο κόψιμο του λάχανου και το τύλιγμα τους δίνοντάς …
Μέχρι σήμερα νόμιζα ότι οι λαχανοντολμάδες αβγολέμονο ήταν το κορυφαίο μου και το πιο αγαπημένο….τελικά έτσι όπως αποδεικνύει…η ιστορία….είμαι ντολματζού …