Κεμπάπ με τυρί και μπέικον
Οδηγίες Πολτοποιούμε το κρεμμύδι στο μπλέντερ και το στύβουμε καλά να φύγουν τα υγρά. Το αδειάζουμε σε μπολ μαζί με …
Οδηγίες Πολτοποιούμε το κρεμμύδι στο μπλέντερ και το στύβουμε καλά να φύγουν τα υγρά. Το αδειάζουμε σε μπολ μαζί με …
Μύρισε Ανατολή!…
Τι χρειαζόμαστε: Για τα κεμπάπ 250 gr κιμά άπαχο μοσχαρίσιο 1 μικρό ξερό κρεμμύδι 1 πράσινο κρεμμυδάκι 2-3 κλαδιά μαϊντανό …
Τα έφτιαχνε η γιαγιά μου και τρελενόμασταν… Και με πιλάφι τα συνόδευε και μέσα σε πίτα – τύπου σουβλάκι – …
Υλικά 500 γρ. κιµάς αρνίσιος, κατά προτίµηση από σπάλα 500 γρ. κιµάς µοσχαρίσιος, κατά προτίµηση από λάπα 1 µεγάλο ξερό …
700 γραμμάρια μοσχαρίσιο κιμά 300 γραμμάρια αρνίσιο κιμά 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι τριμμένο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο ή τριμμένο 1 …
Υλικά 700 γραμμάρια μοσχαρίσιο κιμά 300 γραμμάρια αρνίσιο κιμά 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι τριμμένο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο ή τριμμένο …
Υλικά Κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ Κιμάς χοιρινός 200 γρ Φρυγανιά τρμμένη 3 – 4 κουταλιές σούπας Κρεμμύδι ξερό 1 μεγάλο …
Ένα νόστιμο και εμφανίσιμο φαγητό για το καθημερινό τραπέζι, αλλά και μπουφέ! Για τα κεφτεδάκια 500 γρ κιμά μισο αρνί …
Υλικά συνταγής για το κεμπάπ 500γρ. κιμάς αρνίσιος 500γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 8 πιτούλες αράβικες 1 αυγό μεγάλο 1 κρεμμύδι, μεγάλο, …
Μια συνταγή για κεμπάπ, που μας έρχεται από την Ανατολή, νόστιμο και πικάντικο φαγητό που δεν χορταίνεις να το τρως! …
Το soğan kebabi ειναι παραδοσιακη σπεσιαλιτε της επαρχιας (και της πολης) Gaziandep, που βρισκεται στην νοτιο-ανατολικη Τουρκια. Προκεται για κρεμμυδια …