Κιμαδόπιτα σε στεφάνι
Εδώ και μερικά χρόνια έχω καθιερώσει κάθε πρωτομαγιά να φτιάχνω ένα εορταστικό φαγητό με μορφή στεφανιού. Αν ακολουθήσετε αυτόν τον …
Εδώ και μερικά χρόνια έχω καθιερώσει κάθε πρωτομαγιά να φτιάχνω ένα εορταστικό φαγητό με μορφή στεφανιού. Αν ακολουθήσετε αυτόν τον …
Μία πολύ νόστιμη πίτα για όσους δεν θέλουν το έτοιμο φύλλο, αλλά δεν έχουν χρόνο για σπιτικό. Ενθουσιάζει τους λάτρεις …
Υλικά: 1 πακέτο φύλλο κρούστας 500 γραμ κιμάς μοσχαρίσιος 1/4 κούπας ελαιόλαδο + έξτρα για το άλειμμα των φύλλων 2 μεγάλα …
ΥΛΙΚΑ: 7 χωριάτικα φύλλα έτοιμα ή ανοίγουμε δικά μας φύλλα (εάν ανοίξουμε δικά μας φύλλα θα χρειαστούμε 5 φύλλα ), …
Υλικά Για τη ζύμη 550 γρ. αλεύρι 25 γρ. φρέσκια μαγιά 250 ml. Νερό χλιαρό 1 κ. γλ. Ζάχαρη 2 …
Πιθανόν η νοστιμότερη πίτα που υπάρχει. Φτιάξτε τη και δοκιμάστε τον υπέροχο συνδυασμό κιμά και πράσου. Μάλιστα με το χωριάτικο …
500gr ΚΙΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ 500gr ΚΙΜΑ ΧΟΙΡΙΝΟ 1 ΦΛΙΤΖ. ΒΟΥΤΥΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ…
Μια από τις πιο νόστιμες πίτες που έχω δημοσιεύσει. Θα σας θυμίσει μουσακά.Μπορεί η δημοσίευση να είναι μεγάλη ή τα …
{ Πάντα φτιάχνω γεύσεις και συνδιασμούς που λιμπίζομαι και τρέχουν τα σάλια μου με το που θα τις σκεφτώ! Είναι …