Bolognese Sauce-Stuffed Lumaconi
Η Σάλτσα Μπολονέζ είναι ένα ραγού -κατά την ιταλική εκδοχή του- αργομαγειρεμένο , η οποία γίνεται με κομματάκια κρέατος ή …
Η Σάλτσα Μπολονέζ είναι ένα ραγού -κατά την ιταλική εκδοχή του- αργομαγειρεμένο , η οποία γίνεται με κομματάκια κρέατος ή …
Το Κυριακάτικο τραπέζι της εβδομάδας θα είναι πιο πράσινο και θρεπτικό αφού τα αγαπημένα μας κεφτεδάκια θα παντρευτούν γευστικά με …
1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά (κιλότο) 5 αβγά 50 ml ελαιόλαδο 1 σκελ. σκόρδο 100 γρ. σαλάμι αέρος Piccanto Ifantis 150 …
Είναι και χρωματιστό.Αφήνουμε το φαγητό να σταθεί 20-30 λεπτά ,πριν σερβίρουμε, εκτός φούρνου.Σερβίρουμε με τυρί.Αν δεν αγαπάμε τη φέτα ρίχνουμε …
Θα σας ομολογήσω ότι είμαι πολύ περήφανη γι αυτήν την συνταγή μου! Πριν κάποιους μήνες πήρα μέρος με αυτήν την …
Υλικά για 2 άτομα: Για τα μπιφτέκια: 300 γρ. κιμάς (μοσχαρίσιος ή ανάμεικτος) 2 φέτες μπαγιάτικο ψωμί (μουλιασμένο σε γάλα) …
Σήμερα έχουμε ένα φαγάκι μαμαδίστικο, πεντανόστιμο, εύκολο και πολύ αγαπημένο! Από την μέρα που το έδειξε ο αγαπημένος μας τηλεμάγειρας …
Μια νόστιμη αλλά και εμφανίσιμη ιδέα για να παρουσιάσουμε αυτό το παραδοσιακό μας πιάτο.
Σε μια κατσαρόλα έγινε η όλη προετοιμασία σχεδόν ταυτόχρονα, με τον κιμά σε πρώτο πλάνο και σε δεύτερο, ένα αντικολλητικό …
Αγαπημένοι Λαχανοντολμάδες για τους λαούς της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης, της Ρωσίας, των Βαλκανικών Χωρών, της Μέσης Ανατολής, αλλά και …
αρνίσιος κιμάς (ή μοσχαρίσιος)1 κρεμμύδι τριμμένο½ κ.σ. κοκκινοπίπερο1 κ.σ. πάπρικα1 πιπεριά Φλωρίνης ψημένη, ξεφλουδισμένη και πολτοποιημένη1 κ.σ. αλάτι¼ κ.σ. φρεσκοτριμμένο …
Τα κεφτεδάκια είναι ένας μεζές που όλοι αγαπάμε! Όταν, μάλιστα, συνδυάζονται με σάλτσες, ζυμαρικά και τυριά γίνονται ακόμα πιο νόστιμα. …
Κάναμε τους κεφτέδες τεράστιους, αφράτους και ζουμερούς. Τους ενισχύσαμε με λαχανικά κι αρώματα και τους ψήσαμε στην φόρφα για μάφιν, …