Πεϊνιρλί με τυριά, κιμά και αυγό
Υλικά (για 4 πεϊνιρλί) Για τη ζύμη 500 γραμμάρια κοσκινισμένο αλεύρι τύπου 00 300 ml γάλα ή νερό χλιαρό 25 …
Υλικά (για 4 πεϊνιρλί) Για τη ζύμη 500 γραμμάρια κοσκινισμένο αλεύρι τύπου 00 300 ml γάλα ή νερό χλιαρό 25 …
Μικρασιάτικες πίτες από τον Κωστή Κωστάκη
Υλικά Για τη ζύμη 550 γρ. αλεύρι 25 γρ. φρέσκια μαγιά 250 ml. Νερό χλιαρό 1 κ. γλ. Ζάχαρη 2 …
Το λαχματζούν ίσως πολλοί να το γνωρίζουν και απο την κυπριακή κουζίνα. Πρόκειται για παραδοσιακή πίτα με πικάντικη γέμιση απο …
Υλικά Κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ Κρεμμύδι 1 μεγάλο τριμμένο Ψωμί μπαγιάτικο 3 φέτες τριμμένες Ντομάτα 1 τριμμένη Αυγά 2 (1 …
Υλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 700 γρ Νερό 2 ποτήρια Μαγιά νωπή 1 κύβο Ζάχαρη …
Υλικά Κιμάς μοσχαρίσιος 300 γρ Κρεμμύδι ξερό 1 μεγάλο ψιλοκομμένο Ελαιόλαδο 4 κουταλιές σούπας Ντομάτες 4 ψιλοκομμένες ή ντοματάκι κον …
Οι ατομικές πίτες κάθε είδους (τυρόπιτες, σπανακόπιτες, λουκανικόπιτες, κιμαδόπιτες) με βόλευαν πάντα πολύ! Είτε σαν σνακ, είτε σαν βραδινό, είτε …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 86” 11/03/2013BURGER ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Υλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 4 φλιτζάνια του τσαγιού Νωπή μαγιά ΓΙΩΤΗΣ 60 γρ ή …