Σαν παστίτσιο: κανελόνια με κιμά
Πολύς κόσμος το φοβάται το κανελόνι, ότι δεν θα ψηθεί και θα μείνει τραγανό. Τα καινούρια κανελόνια όμως είναι φτιαγμένα …
Πολύς κόσμος το φοβάται το κανελόνι, ότι δεν θα ψηθεί και θα μείνει τραγανό. Τα καινούρια κανελόνια όμως είναι φτιαγμένα …
Η κλασσική γέμιση των cannelloni, κιμάς, σε συνδυασμό με μια πλούσια κρέμα και τυριά. Λίγα μυστικά ακόμα Για να μη …
Έχετε δοκιμάσει ποτέ τα αγαπημένα σας μακαρόνια με κιμά σε τούρτα; Τώρα μπορείτε αρκεί να ακολουθήσετε τη παρακάτω συνταγή του …
Κεφτεδάκια με κόκκινη σάλτσα Υλικά 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 500 γρ. χοιρινό κιμά 1 κρεμμύδι τριμμένο 2 κ. σ. ψιλοκομμένο …
Υλικά για 2-3 άτομα: 1.200 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 1/2 κούπα αρακά 1/2 κούπα …
250 γρ. βίδες ή ριγκατόνι 350 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 300 γρ. μανιτάρια άσπρα, καθαρισμένα και κομμένα σε καρέ 1 μεγάλο …
Υλικά συνταγής 500γρ. μακαρόνια με τρύπα (μπουκατίνι ή ζίτι ή για παστίτσιο) 500γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο …